Український Монреаль
-
Дякую! Будемо мати на увазі!
-
Доброго дня! Якщо прилетіти 26 чи 27 березня, чи можна розраховувати на фінансову допомогу, отримання ворк перміту та тимчасове безкоштовне житло? Дякую
-
Так і подумав. Віза - це лише в'їзд. Якщо не було заяви на CUAET, то в системі і не буде стояти що людині треба в аеропорту цей CUAET work permit давати.
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, коли отримуєш ворк перміт у аеропорту, то там обовʼязково повинна бути помітка CUET. Я повинен на цьому наголошувати офіцерам чи кому? Тому що бачив, що у деяким людям цю помітку не пишуть, і потім потрібно писати заяву, щоб виправили. Дякую!
-
вибачте за дурне питання, але я не можу знайти інформацію. Ми прилітаємо 21 чи можемо розраховувати на безкоштовний готель на 7-10 днів доки не знайдемо житло. І чи можемо розраховувати на виплату? Як це оформляється, хтось нещодавно робив це? можете допомогти в лс?
-
У нас ще є арт, фізкультура і танці.
-
Потрібно перекласти свідоцтво про народження дитини і записатись в онлайн формі в місцеве «районо» там потрібно мінімум 2 докази що ви проживаєте за адресою. Через тижня два вони вас викличуть та підберуть школу найближчу до вас де буде френдлі клас (клас де дитина буде вивчати лише французьку та математику, це спеціальна програма і не у всіх школах вона є) Потім ви зачекаєте ще тиждень-два і вас викличе сама школа www.cssmb.gouv.qc.ca/
-
Чи ви в матернель йдете?
-
Моя в першому класі. Вважаю у вас буде те саме.
-