Український Монреаль
-
t.me/montrealukrainians/189729
-
Доброго дня . Поділіться будь ласка контактами міграційних консультантів в Монреалі .
-
Ні, не знаю про таке.
-
Дякую , писали цій пані , ще відповіді не отримали .. та вона міграційний адвокат , напевно то вища ланка . Хіба має колег . Дякую .
-
Бо все дуже індивідуально. Я наприклад обожнюю даунтаун, моя перша і теперішня квартири тут, і я ніде не хочу більше жити. Мені окей з бомжами і бутіками😂Хіба що на Плато прикольно, але там біда з парковками. Так що розмови про райони і правда не має багато сенсу, бо кожен має обирати під свої потреби і бюджет.
-
Коли здав теорію в СААКу, видали папірець. Брав його з собою і українськими правами і їздив. Вже тоді 6 місяців після в'їзду в Канаду минуло.
-
В мене RBC. Вводите номер картки. Не ставте галочку, де просить запамʼятати картку. Далі питає пароль - набираєте. Потім захоче перевірити-або повідомлення, або питання, яке було при відкритті рахунку. Можете дивитись баланс незалежно від місця розташування
-
Так, але якщо не змінити розташування, то чомусь не завантажується RBC Mobile.
-
Зайдіть в особисті:)
-
Наприклад мені так оформили, тільки по Кибеку
-
Мені норм у Вердані. Як приїхала, там жила 4 місяці і зараз знов переїхала туди. Ціна квартири чудова, через дорогу метро Verdun. Вікна постійно відкриті, вночі тиша. Якось там мій друг загубив гаманець, то на наступний день передзвонили з банку, щоб прийшов забрав (якась добра людина принесла, з гаманця навіть цента не взяли). А бомжі та нечесні люди то вони всюди є
-
Це взагалі не проблема. В любому Сервіс Канади зробите
-
так. за рік перебування тут всі питання вирішувались англійською..