Український Монреаль
-
В загальному випадку так. Але в кейсі куает одразу
-
Сіла заповнювати форму на ramq (ну у всякому випадку намагаюся то зробити). Підкажіть будь ласка, я вірно зрозуміла, що починає діяти вона тільки через 3 місяці? Тобто 3 місяці до лікарні попадати не можна, бо доведеться сплачувати все по повній?😑
-
Є люди, які тішать себе якойся "нечуйною величчю" рф, таким роздутим міфом. І, взагалі не відсвічують, що то за країна і що там коїться. Я не хочу ображати усі малі народи росії, однак є дуже розмиті росією. Не знаю чому таджики вважать себе росіянами.🤨
-
Одразу після заповнення, чи одразу після того як вони мені паперовою поштою пришлють документи, а я їм відправлю так само листом відповідь?
-
Ну взагалі коли відповідь. Але якщо ургентне то йдіть за свої а потім буде відшкодування.
-
Та ніде не хотілося б попадати) Але так, тут страшніше. Поки через ціни. Є ще через що хвилюватися? Про строки та черги я чула.
-
Тут взагалі краще не попадати в лікарню
-
Та пізно, вже налякана)
-
Не лякай людей😂
-
Якщо щось не серйозно то на всі хвороби у них Тіленол) а так то спеціалісти начебто щось хороше виписують, але поки до них попадеш то або само пройде або вже по скорій з ускладненням попадеш
-
Скажіть будь ласка скільки питань на тестах по правам і скільки помилок можна зробити?
-
Три блока, 2 блока наче по 10 питань. Один 15
-
Хто на Скофку йде?
-
4 білети в Bromont- ціна 260$ замість 380$⛷️🏂 За всіма деталями звертайтесь в дірект 4385242706
-
75% в кожній секції(їх 3) ти першу походиш на 75% переходиш на наступний рівень і так далі
-
Надіслала Вам в приват перелік мамських груп та українських чатів Торонто, гарного перельоту, швидкої адаптації, легких пологів!
-
Чи можна десь знайти наше борошно?
-
Дякую! Якщо можна скинути посилання на магазин, а то не дужезрозуміло.
-
Марше на Декарі так і називається там є білоцерківське борошно
-
Коли це? Знов тут усе з додатком вітамінів. Їм що, ці кляті вітаміни дівати нікуди?
29 Jan 2023, 07:13
179015/236349
24 minutes ago