Український Монреаль
-
У мене була на котику, вважала що котик посеред дороги головна загроза, а виявляється пішохід на пішохідному переході (як можна ображати котиків! 😅😂). І ще коли на пасажирському сидінні поряд з водієм хтось говорить по телефону - то він не є зоною ризику. Ну і фіналочка - якщо хтось веде на дорозі себе агресивно - просто не дивіться на нього. От я цим дуже прониклась, мені навіть пасажири тепер розказують про всіх агресивних , а я броня, не дивлюсь на них 🤣🤣🤣
-
Дякую
-
В мене десь місяць не ходив до школи, так як не було шкільного транспорту, і ніяких проблем і довідок ніяких не потрібно було, просто написав листа вчительці, що не в змозі приїхати до школи. Ми в другому класі, може в старших якось інакше. Краще запитати у викладача або у адміністратора
-
Дякую вам
-
Добрий вечір, хто робив карту в Scotiabank? Є питання з приводу депозиту.
-
йти в walk-in clinic за школу не скажу
-
Дякую
-
Друзі, прилітаємо на місяць до Монреалю і Квебеку. Порекомендуйте місця, які обовʼязково необхідно відвідати. Я про туристичні місця 😁. Можливо, у когось є туристична мапа цих міст😊
-
📌 Друзі цієї суботи та неділі 16-17 березня MOISHA Company знов вирушає у подорож по маршруту 📺 TV Show «Орел і Решка» 🪙 до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене весняними фарбами🏔️ 🔥У вартість включено: 1.🚖Подорож 2.🗽Супровід водія по всіх туристичних місцях 3.🏨Готель у Ніагара Фолс 4.🥛Безкоштовна вода на протязі усієї подорожі. 5. 🏠Водій забирає усіх з дому та розвозить по домах - 7:00 ранку вирушаємо з Монреаля, щоб насолодитися красою канадської природи. - 15:00 - Ніагарські Водоспади - відчуйте потужність природи, відвідайте тунелі та вирушайте на кораблі до серця водоспаду. Відвідайте парк розваг Niagara Falls та казіно. 22:00 - Ночівля в Ніагарі Фоллс. 🛏️ Неділя: - 8:30 виїзд та ранкова кава біля Ніагарського Водоспаду - 12:00 - Торонто - ми відвідаємо з вами: 1. 🗼CN Tower висота 553м. 2. 🛕 Будинок Ґудергем 3. 🌆 Площа Янг-Дандас (аналог Тайм Сквер) 4. 🏛️ старовинна Мерія Торонто 5.🎨 Алея Графіті у сердці Даун Тауна - Повернення до Монреаля о 23:00. 🏠 З повагою MOISHA Company та Моторний Бурундук 🔮
-
Яка вартість? І коли наступна подорож? Бо на цих вихідних не зможемо..
-
Слабо в приват написати ?