Український Монреаль
-
Хочете щоб Ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🚀 Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний☝️ пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Payton)🧑💻 Запрошуємо дітей віком до 17 років За деталями пишіть в приват📩
-
@bandyr реклама платна
-
Доброго дня! Буду летіти до Монреаля з дітьми, але без чоловіка. Десь бачила питали про дозвіл батька на виїзд дітей. Хтось мав таку ситуацію? Чи дійсно в аеропорті можуть спитати цей дозвіл? Мені здавалося,що він актуальний тільки на виїзді з країни, на першому кордоні на шляху. Скільки по Європі не їздили- в нас такого не питали. Тож чи треба його мати для в'їзду в Канаду?
-
English Montreal School Board Wagar Adult Education Centre 5785 Av. Parkhaven безкоштовна школа Англійської.
-
підскажіть телеграм чат продажу б/у речей в Монреалі
-
фейсбук
-
А ви давно летіли?
-
Добридень, у нас не питали його
-
Що ви маєте на увазі
-
То шо друга не виїде
-
В мене знайомі зняли квартиру з договором на одну людину
-
Та бля
-
Вони просять але не вимагають
-
Добре, як Марія скаже 🫡 тільки хай Марія спершу скористається пошуком в чаті і побачить, що люди вже про це неодноразово писали з власного досвіду
-
Не пишіть чуш, будь ласка))
-
Коли будете виїжджати з готелю потрібно червоному хресту представити договір про оренду та показати адресу де знаходиться житло яке ви зняли
-
Якщо при виселенні з безкоштовного готелю в вас нема бронювання або оренди житла в Квебек, то просять повернути кошти за період перебування в безкоштовному готелі
-
підскажіть чи є в Монреалі прокат велоспипедів на тиждень? Та яка зазвичай вартість?
-
Я не буду шукати, в мене на це нема часу. Там он навіть після мене дівчина написала те ж саме, а ви вчепились до мене
-
Ну перешліть, якщо все так очевидно.. а то у вас , чули дзвін..."
29 Jan 2023, 07:13
179340/236643
less than a minute ago