Український Монреаль
-
Ой не скажи. Там може наздогнати нормально так. Декларації, договори з єс і тд. 3к не таксяться, а от інші моменти типу велферу - вже можуть аукнутись
-
На відміну від України яка жила за магдебурзьким правом, за яким содомія каралася стратою коли росії ще не існувало)
-
Тобі підійде - геї що боряться з гей пропагандою
-
Ну для них це як боротися самим з собою🤣
-
Паразитування
-
Їх там більше, я не знаю звідки ви це берете🤷
-
Типу, сорі - але я дійсно не розумію, як можна роками мирно жити в Європі і потім приїхати в Канаду і просити «дайте гроші, бо наші вже закінчилися і немає можливості зняти житло чи на продукти»
-
Тут роками видавали набагато бiльше допомоги *акхем* набагато гiршим группам населення, так шо якщо моï люди тепер отримають якмога бiльше надурюючи систему то i ïм добре, i менi бо плюшки перестануть видавати всiм, i Канада знову з мультикультурного плавильного котла по типу рашки перетвориться на панєвропейську державу якою і була задумана)
-
Оу, то може насправді правда в тому що толерантність не є традиційною європейською цінністю, а тим що нав'язують плюс мінус з 20 століття?) і може тоді консерватизм і кацапляндія не мають нічого спільного?
-
так в ті часи вона у всій європі так каралась 6-7 віків тому тоді і власність на людей була разом з землею
-
Якщо хочете подарую, я у мисливця брав місцевого просто бо ціна гарна була, а тій кому я її купляв не підійшла)
-
або просто люди були менш цивілізовані