Український Монреаль
-
Спробуй в аерапорт попасти де давали тобі чи в другом місці без різниці в аєрапорту найди людину і оце все їй,вальни думаю є сенс то зробити,)
-
Вам потрібно звернутись до уролога
-
Досвіду не маю, але в усіх випадках по здоровʼю які потребують миттєвого вирішення потрібно звертатись в емердженсі бажано в такий час коли закриваються поліклініки, тобто нема до кого звернутись, саме тоді відмови не буде, а якійсь антибіотик дістанете
-
На майбутнє всім, якщо змінюєте адресу : ви можете звернутися в найближчий Canada post, і проплатити переадресацію всіх ваших листів на нову адресу . Дуже зручно буде.
-
Коли отримаєте ворк перміт, на ньому будуть зазначені обмеження
-
Дякую, вже дізналась інформацію, що робити якщо забулися та вийшли з цієї зони
-
Ось відео
-
Відео
-
Що за обмеження?
-
Дякую. А на виплати я теж зможу податись?
-
В мене не має, нас селили по приїзду. І та жінка казала, що ніхто їм заздалегіть не пише
-
Добрий день, хтось знає де українцям питати за готель в аеропорту?
-
Дякую всім за відповідь
-
в нас було так що типу "заявка прийнята, вам передзвонять" і передзонили наступною добою
-
?????
-
Там не треба чекати коли передзвонять Можна просто повисіти на лінії
-
А комусь прийшов лист для таксів хто отримував соціалку ? У мене проблема з поштою, нічого не приходить. А я отримувала соціалку рік тому. Можна якось без листа ? Просто вказати суму?
-
Нам прийшла на 5 день.
-
Якщо випадково вийшли з цієї зони: повертаєте направо і навпроти дверей 28 буде 3 чорних телефона, там викликаєте літеру Н. Кажете, що випадково вийшли, треба CSAI, готель і т.д.. 1-2 години і за вами прийдуть
-
Так, все прийшло. Можете піти до сервіс квебеку та попросити цей лист
29 Jan 2023, 07:13
179696/240480
about 5 hours ago