Український Монреаль
-
Ви мене дуже здивували. 10 років тому я здавала дельф В2 і завжди думала, що він декілька років діє. Треба перевірити свої сертифікати 😂
-
Скажіть будь ласка, чи вимагали, щоб собака був кастрований?
-
Так якщо вже є експіріенс с дельф то нащо в два рази більше сплачувати
-
Кажуть тефак легший
-
Ліцензія робиться за дві хвилини ( я робила у террбонн), треба лише номер чіпу, дата народження песика та вашу піб- сплачуєте 35$ та отримуєте медальку поштою. Пс - зробила через рік після прибуття, нічного не було, хоча зверталися до цього до ветеринара
-
Wise якщо з карти на карту. Якщо кеш відправити, то western union, money gram, etc. Дуже багато різних способів є
-
Але раджу все одно знайти диплом і запитати у консультанта ще раз
-
Ха ! Так це діє у всіх франкомовних країнах окрім Квебеку! 😂
-
Привіт) Мені помилково з України надіслали не ті ліки, можливо хтось тут приймає Флутафарм?)
-
Ні, там дуже проста форма, але я знаю, що, наприклад у лавалі якщо заповнюєш та підтверджуєш що песик кастрований, то вони надають знижку 50% :) у кожного міста свої умови
-
Спробуйте kijiji. Або, якщо шукаєте кімнату, то roomies.ca
-
В Канадиан Тайр
-
Пошукайте в чаті по слову 'агент' або 'агенція'. Тут багато хто скидав ріелторів або великі компанії які допомагають з орендою) навіть без кредитної історії.
-
А масло потім куди?
-
Дякую!
-
Шукаю на двох з чоловіком або студію або однокімнатну квартиру ( Вже другу неділю не можу нічого знайти
-
metro Villa-Maria —> bus 103 cotesaintlucapartments.ca/apartment-buildings/benefits/
-
Може на Кот-Сен-Люк заїхати і там по офісах походити?
-
Та я ж і кажу, бо Квебек завжди особливий 🫠
-
Відбій. На офіційному сайті Квебека отаке є: Your results must not be older than two years at the time of submitting your application. Уточнення: це для програми the Québec Experience Program
29 Jan 2023, 07:13
179927/238568
less than a minute ago