Український Монреаль
-
Добрий вечір!) Поділіться будь ласка досвідом, можливо хтось летів Амстердам-Париж-Монреаль
-
І ти вже тут як тут
-
Порохобот нарешті
-
Гарна ідея, але я на концерті 😅 а можна зарезерувати наступну п'ятницю? Є бажаючі кудись сходити?
-
Привіт, завтра їду зранку в Торонто на авто, є одне місце, кому цікаво, пишіть в пп.
-
Є. Але якось працював кончено там. В макдональдсах є також. Але швидкість так собі. Ось в торгових центрах, мені не до вайфаю було)
-
Добрий вечір, написала вам в особисті
-
Пiдкажiть будь-ласка, а в аеропорту Трюдо ж присутнiй безкоштовний вайфай. Чи тут так не прийнято? В торгових центрах, McDonalds?
-
Привіт.Хто знає, плату за завірення довіреності потрібно робити вже на місці, в Посольстві.Чи можна зробити оплату на перед , на пошті чи у банку?
-
Доброго дня. Вітаю всіх українців.💛💙🇺🇦 Підкажіть, будь ласка, чи дають зараз житло на 14 днів по програмі Cuaet . Прилітаю 28 числа. Можливо хтось прилітав останні дні.
-
Є там вайфай, тільки треба натиснути "ок" на сторінці аеропорту, куди перекидає на початку.
-
доброго вечора!хто користується EQ bank?скажіть Вам надіслали на адресу фізично картку чи все влаштовує у обслуговуванні?
-
В аэропорту есть, в макдональдсах по разному
-
Будь ласка українською
-
Житло дають всім, але програма закінчується 31го. На 4 дні точно дадуть
-
Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка, з приводу подання податків. Поділиться контактом бухгалтера, якій візьметься за новоприбулу (23.10.2023). Чат дивилась, не знайшла контактів, підскажіть будь ласка! Дякую заздалегідь
-
Це по страховці? Чи може непрацюючий новоприбулий також видалити за 120 CAD, чи це тільки для тих, хто має страхування що покриває стоматологію? Старе повідомлення по пошуку знайшла, бо чоловіку післязавтра летіти, а він завтра надумав видаляти😩
-
Ні, без страховки, просто приходите туди на реєстратуру, і якщо є біль ( в мене був біль і припухлість) то в той же день видалили
-
1.7 приблизно
-
Всім доброго вечора 🇺🇦 Скільки літр Gas Regular коштує ? +\-
29 Jan 2023, 07:13
180403/238259
about 4 hours ago