Український Монреаль
-
Так, працює.
-
Пишіть в особисті
-
Я робила візу в Римі. Якщо є запрошення на вклейку візи ,то вклеюють за 2 дні. Записуватись не треба. Просто приїхати з документами в робочі дні і в порядку живої черги. Все швидко зробили і швидке обслуговування-2-3 хвилини на людину. Через 2 дні прийшло на пошту повідомлення ,що можна забрати паспорт з вклеєною візою. Є 2 варіанти отримати паспорт з вклеєною візою : - поштою щоб прислали і тоді треба вказувати адресу і це може бути довго - отримати самому і тоді це швидко. Я саме про такий варіант сказала у Візовому центрі і мою адресу не записували,тому прийшло повідомлення на вказаний е-мейл. Тому порекомендуйте другу сходити у візовий центр в тій країні де він знаходиться і вже через 3 робочі дні в нього може бути вклеєна віза в паспорті.
-
Ми прилетіли в м. Квебек, зв’язались з волонтерами в Монреалі, переночували, взяли речі і автобусом приїхали в Монреаль в безкоштовний готель. В Квебек летіли з Парижу
-
Приватні повідомлення
-
У вас закриті пп
-
Я масажист. 🤗 Але приїду в Монреаль 28 березня. Якщо потрібна буде допомога і нікого не знайдете - пишіть. Мій батько був одним з кращих масажистів України та навчав мене з 12 років, за що йому дуже вдячна. Мені пощастило.🤗 Навчив унікальним секретам відновлення тіла. Мої руки відчувають більше ,ніж просто тіло людини. 🤗 Багато писати не буду . Звертайтесь.