Український Монреаль
-
Я писала про тих, хто вже виїхав
-
Не виїхали, бо не можуть. Хоча мої знайомі дали хабаря і все на тому.
-
А чому не автобусом?
-
В мене менеджерська тема, зовсім інше, банкінг. Українська айтішка майже повністю аутсорс, там свій стрес, своя біль.
-
Ну зрештою виїхало кілька мільйонів, звісно серед них є айтішники, але набагато менше ніж могло бути
-
Добрий ранок! Благодійність 💙💛 Листівки можна придбати, написавши мені в особисті, порадувати ними близьких вам людей, одночасно підтримуючи нашу країну своім внеском, оскільки 100% коштів від продажу надходить в благодійний фонд 🔆 Ціна 6$
-
Так. Австрія в списку країн.
-
Я чекаю маму, вона з 1 грудня в дорозі, вже дуже втомилася... Сьогодні вночі її не зареєстрували на рейс у Відні, бо вона не зрозуміла який саме документ їй потрібно показати, та пані не знайшла нікого хто міг би пояснити що саме потрібно. Мама не розмовляє англійською. Вона показала запит на вклейку візи замість листа фоіл лесс та пані була впевнена що в мами немає візи 🤦♀️ коли вони зі мною зв'язались її рейс вже вилетів... Що я пережила цієї ночі - не побажаю нікому... Але вдалося змінити рейс до Торонто. Тому дуже переживаю щоб не було несподіванок у плані комунікації...
-
а французька у цьому випадку мала значення?
-
Вітаю! Де можна ознайомитись з офіційною інфо по провінції Квебек стосовно виплат по вивченню французької мови, субсидій на садочок та інше. Дякую
-
Доброго ранку, Чи є серед нас ті, хто приїхав до Монреалю через Торонто? Чи вистачить 3 години (пересадка на рейс до Монреалю) на отримання документів? Чи допомагають вони з перекладом, якщо людина не розмовляє англійською?
-
Священнослужителя УПЦ (МП), який спав з неповнолітнім хлопцем, підвищили
-
♈️ Овен 4 грудня. ✨ Не звертай уваги на тих, хто заздрить тобі. ♉️ Телець 4 грудня. ✨ Не дозволяй собою користуватись, а то вони обнагліли. ♊️ Близнюки 4 грудня. ✨ Ти дуже добре командуєш, не втрать цю здатність. ♋️ Рак 4 грудня. ✨ Зроби цю зиму незабутньою. ♌️ Лев 4 грудня. ✨ Візьміть мене хто-небудь на ручки. ♍️ Діва 4 грудня. ✨ Твої рішення привели тебе до цього, так що не скаржся. ♎️ Терези 4 грудня. ✨ Дозволяємо покричати на тих, хто тебе дратує. ♏️ Скорпіон 4 грудня. ✨ Навчання — не вовк, в ліс не втече. ♐️ Стрілець 4 грудня. ✨ Обмеж своє життя від мудаків. ♑️ Козеріг 4 грудня. ✨ Не сприймай сьогодні жарти всерйоз. ♒️ Водолій 4 грудня. ✨ О, знову доля сюрпризи підкидає. ♓️ Риби 4 грудня. ✨ Ех, щось любові не вистачає. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦