Український Монреаль
-
Але якщо ви туди прийдете після 23.00, треба телефонувати за вказаним номером (як це на практиці, інформації не маю).
-
А вже бачу відповіли )
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Дякую
-
Я їм пишу, поки не відповіли
-
Як по часу, потрібно попередньо записуватись? Підскажіть будь-ласкп!
-
Вам необхідно відкрити рахунок в банку, а потім на сайті заповнити заявку на гроші.
-
Для тих, хто прилітатиме, дуже ВАЖЛИВО:‼️ перевіряйте всі дані, вказані у Work Permit, щойно ви його отримаєте (ім‘я, прізвище, дату народження, номер паспорту, наявність слова CUAET зліва внизу). Інакше виправити буде дуже складно й довго, і не гарантовано, що це вийде взагалі). Коли чекала на отримання готелю, в одній сім’ї був такий випадок. Їм сказали, що вже зробити нічого неможливо - лише подаватися на виправлення помилок online і сподіватися на великодушність officer, який отримує цей запит. Й не відомо, скільки часу це займе.
-
ВIтаю. як називається ваш готель?
-
Residence Inn By Marriott Montreal Midtown
-
хто знає чи з CUAET ми є admissible for assurance medicaments?
-
Підкажіть може хтось тут відвідує церкву 🙏 дякую
-
може хтось чув, чи це правда. Що ті хто з дітьми можуть попросити продовження житла до 1 місяця, 2 тижні + 2 тижні.
-
Лечу 22.03 з Пража. Якщо хтось летить в той самий день, то напишіть в приватні, буду радий компанії і новим знаймствам🙂
-
В кого рбс банк, ви можете зайти в особистий кабінет? Чи у вас також технічні проблеми?
-
В Манітобі можна 65 днів жити в готелі....
-
В 95% випадків, житло здається з першого числа. Не намагайтесь зекономити. Шукайте житло, якщо ви тут хочете лишитися, звісно)
-
Дуже дякую!
-
Так
-
В RBC все працює
29 Jan 2023, 07:13
180704/239025
2 minutes ago