Український Монреаль
-
Це на передоплату знижка?
-
Так
-
Ви вже вирішили це з приводу всіх замість іміграційних офіцерів?
-
Думаю що нам інфа буде,коли перший куетівець проживе 2.5 років свого перміту і постане питання,а що далі
-
То не проблеми інших країн. В Україні досі живуть люди, з тривогами і прильотами. І навіть, без офіційних переслідувань
-
Та я і вчу
-
А думайте про інше. Якщо замість думати про те, можете французьку вчити. Класно допомагає з усіх боків
-
Коли нема куди повертатися- то хотілось би якоісь визначеності
-
Але поки ми про це дізнаємося то всі нервові клітини вмруть
-
Такий тариф, де платиш за місяць наперед, а потім можеш не платити
-
Іміграція до Канади дуже довга і коштовна. Те що українців пустили то вже 40% того, що інші не мають. Але ж мало… мають ще кожному по перекладачу дати і роботу з зп 100к+ 😊 Вангую, що продовжать перміти для тих хто працює
-
Ну звичайно, Канада це країна третього світу,що тут робити?)
-
Хоча наші проблеми то наші проблеми,в світі завжди були війни і біди, але поки воно нас не торкнулося нам було до с....Ки на них
-
Кожен трактує спираючись на зручний йому закон чи історію Я відштовхуючись від теперішньої офіційної інфи бачу це) Далі кожен сприймає як хоче Як писав, продовжити перміти - найрозумніше
-
По конвенціям так, а по факту…
-
Так, коли велика маса людей буде звертатися з проблемою продовження і поскільки в них буде два варіанти, або ти нелегал в Канаді або ти вертаєшся в країну з бойовими діями,ні те ні інше не стикається з міжнародним правом, якщо брати в загальному
-
Тільки в новинах, і все.
-
Мети нема, пояснення є) Як українці виглядають в очах інших.
-
Українці біженці, а юридично не біженці
-
Є купа статей вже про це:
29 Jan 2023, 07:13
180834/238637
10 minutes ago