Український Монреаль
-
По куает ні. Потім окремо зробіть нову візу.
-
Так нова віза
-
Ноу айдіа)) Можливо хтось інших тут знає
-
А ще питання якщо поточна віза на 3 роки, тому що дія паспорту ще 3 роки, але вже маю новий, чи можна якось переотримати візу в новий паспорт і на 10 років?
-
На студентську візу, на оформлення нового Work Permit, наприклад
-
Так але віза візітор. Мультивіза
-
Це про ворк перміт, а не про візу. Після закінчення вп просто залишається віза без права працювати
-
Просто пізніше вже робили всім ворк візу. На 3 роки
-
Візітор з галочкою про роботу.
-
Віза, не ворк перміт
-
Віза - так. Може бути
-
Куает на 10 років?
-
Ну в декого і на 10 років. В мене до кінця дії паспорта. Просто в малої паспорт до 25 року і зараз новий зробили. Тому не знаю, як це продовжувати
-
Куает то віза на три роки,і частина програми для українців,то не є віза для всіх. Звичайна візітор і дай Боже multiple
-
Туристичну.
-
Якщо не подовжити ворк перміт,правильно?
-
Бо я колись відкривала канадську просто туристичну її привʼЗали до американської туристичної.
-
Перміт на 3 роки. Потім статус турист з лімітами по перебуванню і тд. Віза просто дозволяє вʼїзд але статус тут ніякий не дає
-
Це ще на початку було, коли всім відкривали візітор візи. То вже пізніше почалися фоіл лесс, ворк візи і інший цирк з конями
-
Типу так. В нас всіх різний термін в залежності від терміну дії паспорта. Але коли я вже пізніше подавала сестру в неї інший тип візи і тільки на 3 роки
29 Jan 2023, 07:13
181073/239815
about 6 hours ago