Український Монреаль
-
Якщо не подовжити ворк перміт,правильно?
-
Бо я колись відкривала канадську просто туристичну її привʼЗали до американської туристичної.
-
Перміт на 3 роки. Потім статус турист з лімітами по перебуванню і тд. Віза просто дозволяє вʼїзд але статус тут ніякий не дає
-
Це ще на початку було, коли всім відкривали візітор візи. То вже пізніше почалися фоіл лесс, ворк візи і інший цирк з конями
-
Типу так. В нас всіх різний термін в залежності від терміну дії паспорта. Але коли я вже пізніше подавала сестру в неї інший тип візи і тільки на 3 роки
-
Я не знаю що і як вони автоматично відкривають:) знаю, що мені, моїй мамі і моїм друзям відкрили до кінця дії паспортів.
-
От вам імміграційний лоєр
-
Ааааааа тобто вони автоматично відкривають коридор на 10 років,але легалізують тільки час дії паспорта?
-
У мене до кінця дії паспорту. На 5 років вийшло. Просто після куает можна перебувати в Канаді по умовам для туристів
-
З усіми особливостями візітора - час перебування і тд
-
Як поясняв імміграційний адвокат візу відкривають під майбутній ворк перміт,тому довше 3 років немає сенсу. Але як там буває не знаю,але не чула щоб візу під куает відкривали довше. Оце так здивування Реально таке буває?
-
Дяка за нову інфу
-
Ми тільки приїхали я ще в ці питання не занурювалася,зараз в активі всі початкові дії,але вбачаю це все ще той квест)але можливий
-
Чи тільки через рп?
-
А це вже отримання іншого перміту, закритого
-
Там різні трактування. Але вприницпі овп майже ніколи не продовжують
-
А через роботодавця?є такі процедури?
-
Ну шанси дуже малі. Особливо якщо вже отримували на 3 роки
-
А чому?вибачте якщо тупе питання,я тут в чаті зустрічала дискусії на цю тему,але зверхньо читала
-
Можливо, але шанси на успіх мінімальні.
29 Jan 2023, 07:13
181088/236379
3 minutes ago