Український Монреаль
-
Хтось тут вже страждає від алергії?
-
На французьку
-
Всі привіт. Може хтось відсилає гроші в Україну родині, або комусь треба гривні на укр карту ? Можемо обмінятись, ви мені тут на канадську, а я вам на укр
-
У мене на районі стільки кортів гарних, що я навіть ракетку купила 🙈, тепер також треба хоча б для пристойності позайматись. Дайте знати пліз як знайдете. Дякую.
-
А як хоч готуватись? в мене вже одна відмова є 🙈
-
Hello guys do you no with the little amount as $200 you can start earning over $7,000 in Just few hours this is legal its real if you need more information about this platform just tap on the link below to join the platform 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+rU7Fj9D4f243NmU0
-
t.me/alexandr_gavrish
-
підкажіть, комусь відмовляли в провінційній допомозі, якщо в формі вказували що на рахунку є більше 1000 долл?
-
Вона хороший бухгалтер правда ціна йде від 80$ залежно скільки декларацій така ціна (вища за звичайну) але результат того коштує
-
(514)6275440 Оксана oxana_mari@mail.ru
-
Привіт. Порекомендуйте будь ласка бухгалтера.
-
Дякую
-
Два роки війни ,а вона користується почтою москалів,думаю вона сильний бухгалтер 🧐……
-
Адреси церкв з гуманітарною допомогою
-
Ля Терассе на метро Кот Денеж по суботах з 10.00, але вибір менший
-
я думаю з вашою логікою ви б змогли порекомендувати людину краще, а не коментувати посилання для допомоги людям яким це необхідно прямо зараз. Вам за логіку 2 бали, а за егоїзм 5
-
Добрий день, я перепрошую я помилилася ...у мене виліт з Кракова .
-
Добрий день, підкажіть чи є в аеропорту Монреаля безкоштовний WiFi
-
Так, мені вдавалось підключатись
-
А чи вам щось відомо, чи залежить то від типу сім’ї, з дітьми чи без? Селять всих?
29 Jan 2023, 07:13
181253/238147
2 minutes ago