Український Монреаль
-
Якщо передумав їхати зворотнім рейсом, як правильніше відмінити рейс? Або просто не чекінитись? Мабуть так краще не робити ?
-
Апойнтмент був на 9
-
Тільки що пройшли, майже дві години зайняло
-
нюанс один - чекати черги
-
Кому потрібно, можу дати координати клініки, у них багато лікарів
-
Завтра на 13 зловив)
-
Реально, але треба зловити апоінтмент
-
Друзі, хто вже пройшов медогляд? За один день це реально? Які є нюанси?
-
Звісно ні, питання буле інше)) Наприклад в Desjardins багато українських робітників, але мені потрібно RBC
-
А грошові бонуси якісь були у cibs?
-
Не думаю, що їм за це доплачують )
-
maps.app.goo.gl/puR7JgSq6AmDdD49A Можливо пару днів як почали, якісь залежить від вчителя який попаде, 80 дол за курс (2-3 міс)
-
дякую.. може є сенс подзвонити, якось це швидше зробити?
-
Вам персональний номер присвоять десь за 2 тижні, його можна дізнатись по телефону або через поліклініку і користуватись поки друкують пластик.
-
Тому що у нас свій стрім, треба було телефонувати, прийшов би лист через тиждень, потім через місяць картка
-
з цим щось треба робити, щоб пришвидшити? хтось онлайн оформлював собі так страхування?
-
доброго дня! таке питання: подалась на health insurance card онлайн через ramq і прийшов мейл, що processing time до 60 днів.. а тут в чаті писали, що одразу українцям оформлюють
-
Може спробувати перенести на найпізнішу дату? Впевнені що це вже final destination?
-
Тільки що дзвонила - сьогодні останній день регістрації на курс
-
Вітаю, допоможу з сімкою(без контракту) Хто тільки прибув і в готелі TRAVELODGE.
29 Jan 2023, 07:13
181374/236483
23 minutes ago