Український Монреаль
-
Не думаю, що їм за це доплачують )
-
maps.app.goo.gl/puR7JgSq6AmDdD49A Можливо пару днів як почали, якісь залежить від вчителя який попаде, 80 дол за курс (2-3 міс)
-
дякую.. може є сенс подзвонити, якось це швидше зробити?
-
Вам персональний номер присвоять десь за 2 тижні, його можна дізнатись по телефону або через поліклініку і користуватись поки друкують пластик.
-
Тому що у нас свій стрім, треба було телефонувати, прийшов би лист через тиждень, потім через місяць картка
-
з цим щось треба робити, щоб пришвидшити? хтось онлайн оформлював собі так страхування?
-
доброго дня! таке питання: подалась на health insurance card онлайн через ramq і прийшов мейл, що processing time до 60 днів.. а тут в чаті писали, що одразу українцям оформлюють
-
Може спробувати перенести на найпізнішу дату? Впевнені що це вже final destination?
-
Тільки що дзвонила - сьогодні останній день регістрації на курс
-
Вітаю, допоможу з сімкою(без контракту) Хто тільки прибув і в готелі TRAVELODGE.
-
Доброго дня, порадьте будь ласка імміграційного консультанта по Квебеку. Дякую😊
-
Маєте можливість перенести зворотній виліт на період до року з дати першого білета з доплатою, поцікавтесь може знадобиться щє.
-
і всюди так
-
і цей номер набирала (весь квебек), і той що саме для монреалю
-
окей, інше питання, а хтось сьогодні/вчора дзвонив у RAMQ? я набираю номер, і франц, і англ доходить до етапу оформлення і вони не пропонують варіант спілкування далі з оператором, а розповідають, як оформити онлайн і самі скидають
-
Вони якось повʼязані з курсами від говернменту? Бо я чекаю на part-time. Доки місце зʼявиться вирішила сама почати.
-
Я в них була після двох тижнів початку...певно зараз багато людей
-
приємний бонус
-
долька лимону у вартості чи окремо?)
-
продаю діамантову чарку, в половину ціни, вона має 10 карат, віддаю за 200000 доларів
29 Jan 2023, 07:13
181384/236510
about 3 hours ago