Український Монреаль
-
Так вестернів в місті повно, чи вони всі не працюють?
-
Всім привіт, хто стикався з проблемою коли заповнюєш форму для отримання допомоги вибиває ерор що не правильний UCI, хоча він введений коректно?
-
Кус українский?
-
На вайз можна витягнути 100к грн на місяць. Якщо більше то вже складніше. Тоді бінанс
-
Хз в мене все працює
-
Хлопці та дівчата, я вибачаюсь за питання. Ні в кого немає контактів фірми, або людини, яка допомоглаб, порахувати налоги, я розумію що є безплатні сервіси але в мене виходить, на тисячу, за рамки, безплатних сервісів. Якщо можете підказати буду дуже вдячний. Зараз вдома хворію. Але так і не встиг зробити декларацію
-
сьогодні прилітаю в Монтеаль, скажіть будь ласка ворк перміт і сін в одному й тому ж місці роблять? це вже на виході з аеропорту після паспортного контролю? чи до? дякую
-
дякую
-
Так дадуть вам на паспортному контролі
-
В нас було в одному класі три ряди, кожен ряд свій рівень, і вона працювала по черзі з кожним рівнем, з одними говорить- інші завдання роблять..
-
то ви знаєте відповідь чи ні?
-
ну я не знайшла. пишуть "зробіть ворк перміт по прильоту в аеропорт".
-
100 раз на день про то пишуть
-
Ти ж в цій групі вже Хз скільки часу сидиш
-
Так
-
Я користувалась послугами цієї компанії В них є російськомовні співробітники і дуже зручно було обговорювати нюанси по своїй ситуації OMNIUS INC admin@omniusgroup.ca or call 514-508-1761
-
мені теж потрібен, якщо знайдете напишіть мені, будь ласка
-
І то тільки в робочі години
-
Сін не дають на паспортному контролі. Навіщо неправильно відповідати? Його дають в офісі csai
-
Добрий день, може хтось скинути номер красного хреста ? Який нам готель надав
29 Jan 2023, 07:13
181458/237546
3 minutes ago