Український Монреаль
-
Сін треба
-
добрий ранок? в якому банку можна зробити картку без попереднього запису? для дебетової карти потрібна сім карта і сін номер? чи паспорт і ворк перміт достатньо?
-
Дякую :) скористаємося , ми тільки приїхали тому цікавлюся
-
Find wireless carriers and worldwide service providers that offer eSIM service - Apple Support (CA) support.apple.com/en-ca/HT209096
-
А в банку треба сімку ?)) бо в нас ще немає нічого :) думаю з чого почати :)
-
Bank de Montreal . Зробили все одразу
-
Треба мати картковий рахунок :-(
-
А як відразу поповнити сімку ?
-
Добрий ранок, проїзний коштує 6 дол
-
Не маю досвіду. :-(
-
Червоний хрест може надати банківську картку з грошима на їжу (так було рік тому). Цю картку можно використати.
-
А CIBC ?
-
Бонусами ви мабуть не скористаєтесь, тому що там є умови. З власного досвіду: RBC надає кредитку без застави, здається 2000 cad. Так було у минулому році. Працює як часи, але якщо їм щось треба, вони будуть погрожувати обмеженням дій з рахунком. BMO - трошки туповатий банк, багато чого через одно місце, але два роки безкоштовного обслуговування та бонуси (бо я задовольняв умови). Кредитку дають якщо працюєте.
-
Ми пізно прилетіли добре що готель отримали та WP, решту самі зробимо. І так не сподівалися отель отримати бо були 90ті в списку .
-
А що? Відправили туди? Скільки людей?
-
Це сам пластик. За поїздки треба платити додатково. Можна закинути декілька поїздок... А потім знов.... А можна купити картонний квіток. Одна поїздка 3.5 cad... здається.якщо закинути 10, буде біля 3 cad
-
Там таксібус. Короч, таксі за ціною автобусу. І автобусна система НЕ монреальська STM
-
Хто жив у MANOIR D'YOUVILLE? На чому їздили в Сервіс Канада? Як оплатити проїзд? Немає карти opus
-
Це вже "готель останньої надії". Де людей будуть селити ближче до 31-го - цікаво
-
Мені дуже не пощастило. Це за містом, немає туалету і душу в номері. Усе далеко. Чоловік 10 зі мною поїхало. До цього селили в центрі в Хілтон
29 Jan 2023, 07:13
181664/238433
about 2 hours ago