Український Монреаль
-
Може хтось зустрічав магазини де є все для кондитерських виробів?
-
Я вас розумію, коли у дітей температура, то починається паніка. Нас в дитинстві так лікували, що диву даєшся як ми вижили🤣. Але зараз є багато інфо, яку легко дістати і зробити для себе висновки як потрібно, а як ні. Маючи своїх майже четверо, я змушена перевіряти і звірятися з іншими джерелами, лікарями, включати мозок попросту, щоб не наробити лиха своїм дітям..
-
Напевно ще і залежить від оператора, зазвичай це можна зробити через ваш Інтернет акаунт. Я відмовлялась від fizz саме через аплікацію.
-
Чим відрізняється звичайний коско та бізнес!
-
Треба вибирати менше зло. Оцет допоможе не допустити ускладнень. Можна оцтом і вкрити, чи спиртом і розкрити. Сам вже один раз натирав дитину оцтом.
-
Я не категорична зовсім. Оцет не можна використовувати так як шкірні покриви дитини всотують як губка, це отрута для маленької дитини. Фізично потрібно охолоджувати, компреси із водою кімнатної темпи, прохолодне повітря, правильна доза знеболюючих і все вийде. Якщо хочеться оцту, то розводити потрібно правильно, а не так як у нас люблять, все на глаз міряти. Але це абсолютно на свій страх і ризик
-
Якщо ви її раніше на себе реєстрували, то да. Якщо ні, то нажаль.