Український Монреаль
-
youtube.com/@FrancaisavecPierre?si=sPm1iwOJgn7DAZLH
-
А ок, дякую
-
Так, але це ім'я 😃
-
Гаяне це так канал називається?
-
Напиши французька із Гаяне
-
Гаяне норм чув, але не знаю)
-
Вікторія Власова "Французька для виживання" 30 уроків
-
Доброго дня Може хтось порекомендувати хороший ютуб канал по вивченню французької з нуля? Можна і російськомовний. Поки чекаю на французьон, хочу сама щось почати вчити
-
Квебекуа
-
youtube.com/@maprofdefrancais?si=VbLCLYr67-ivERuz
-
До речі, в Алак сервісі, викладали французьку, ще пару $ здається платили. Можете запитати , розмовляють на українській теж, та англійській..це поки школу чекаєте, бо її можна чекати і пів року
-
Розумію…але хоча б щось А можливо є прям канали з Квебек франц?
-
Добрий день, можливо, хтось був у такій ситуації і може порадити. При новому прибутті помилилися в імені в робочому дозволі (пропустили літеру), просили виправити на місці, але офіцери відмовили, сказали робити онлайн або телефонувати за номером на зворотній стороні дозволу. Як швидко виправити цю проблему? Тепер проблемно відкрити рахунок в банку і отримати SIN?
-
Так
-
Ви про цю організацію?
-
www.cssdm.gouv.qc.ca/admission-inscription/procedure-inscription/#:~:text=Vous%20devez%20inscrire%20votre%20enfant,que%20l'élève%20veut%20fréquenter.
-
Щиро дякую!!! Гарного дня!
-
Добрий день! Як справи з розселенням, дають на 14 днів чи вже тільки до 31.03.2024 р.?
-
Такі послуги є в центрах допомоги біженцям і новоприбулим. Але часто на франц мові. Резюме канадське можна в ютубі подивтися як зіставити. Один з центрів який я знаю Promis
-
Після того, як Вам знайдуть житло, можете заплатити - це робиться для того, щоб бути впевненим що ви дійсно готові підписати контракт, щоб ріелтор (наприклад) мав доказ для підстав відмовляти іншим бажаючим на дану квартиру. Але цю суму потім повинні вирахувати з основної суми аренди і також дати вам або відправити по мейл чек що взяли Ваші гроші.
29 Jan 2023, 07:13
183355/237810
about 3 hours ago