Український Монреаль
-
Де знайшов? Бо в мене щось волоси дибки від цін. Я саме в процесі. І робота є, і кредит скор. Навіть не відповідають. А ціни.. 1500 і не підходь…((((
-
Чи є у когось контакти україномовного дантиста що займається брекетами?
-
А підкажіть ще момент з приводу страховки . Сума залежить від того чи ньюкамер має канадські чи українські права ?
-
Вітання усім! Скажіть будь ласка чи потрібно перекладати з української на французьку мову довідку про водійський стаж та про несудимість?
-
Ні, ви повинні знайти опікуна для дитини.
-
Та ціни однакові хоч з 1 квітня хоч з 1 липня пишуть.((
-
Це тому що не сезон. Тут майже усі змінюють квартиру з 1-го липня.
-
Я вже два роки тут) але треба терміново змінювати місце проживання.
-
Якщо ви тільки приїхали, спробуйте пошукати студентську общагу, на 2-3 місяці. За цей час знайдете або квартиру, або квартиру + роботу, або поїдете звідси. Бо у деяких випадках, якщо з'їзджаете раніше, ніж зазначено у договорі, треба платити додаткові гроші. Ми у минулому році так і зробили.
-
На Острові Принца Едуарда
-
А де ви живете?
-
Отак і ми змінили Монреаль на одну з атлантичних провінцій минулого липня. Спочатку було важкувато, але зараз жалкуємо, що не зробили те раніше, бо вже би по далися на ПР. А так ще 5 місяців до подачи.
-
Французька там є. Але основна таки англійська.
-
А ще там франц 🙃
-
В Нью Брансвіку також легше з отриманням ПРу ніж в Монреалі.
-
Я думала про Нью Брансвік лише Бо там є франц ☺️
-
Ви спочатку знайшли працю і потім переїхали чи переїхали і потім шукали? Бо ми зараз теж плануємо звідси тікати, хоча в мене є і англійська і французька, але навіть з двома мовами тут важко…
-
теж з монреалю хочемо поїхати
-
Так. Спочатку знайшов роботодавця, після того переїхав.
-
скільки треба працювати щоб отримати PR у атлантичних провінціях ? і за якою програмою (АІR)?
29 Jan 2023, 07:13
183748/237810
about 3 hours ago