Український Монреаль
-
Та ні, просто довго чекати поки офіцер все це внесе в базу, перевірить
-
Теплою
-
Зрозуміло, дякую!
-
Зазвичай вже зараз час очікування +- півтора місяці, а то й менше, з моменту подачі біо, але буває й екстрім в вигляді 200+днів
-
Зрозуміло. Дякую. Добре хоч 90 днів є
-
Вже колись взагалі пробували знайти закономірність, і її майже нема) великий рендом
-
В мене чоловік займався усіма документамибо він володіє французською. Знаю,шо на доньку ми повинні подати якусь анкету на подовження її статусу. Після закінчення паспорту у вас є 90 діб,шоб показати оновлений документ. В нас вже тікає годинник,тож мені прийдеться їхати до торонто самостійно шоб забрати документ. Раджу вам вже починати замовленн паспорту
-
А місце здачі біо ролі не грає. Є люди, які в Варшаві здали біо і за тиждень прийшов запит (і це був жовтень). А є ті, хто чекає суттєво довше
-
В мене двоє сімей друзів здалися майже одночасно у Варшаві. Перші отримали реквести після біо на наступний робочій день, а другі чекають майже 20 днів. Тому й питаю) А 7 місяців звучить смачно й дуже перспективно 😆
-
Наприклад більшість заявок розглядає Лондон, і ось там дійсно величезні черги
-
І ось тоді заявки розподіляються по офісах, і залежно який офіс розглядає вашу заявку, може бути трошки швидше або довше
-
А центр просто приймає біометричні дані, які в той же день підтягуються до заявки
-
Заяви розглядають різні офіси
-
Ні)
-
Так!
-
Центр просто приймає відбитки
-
Там набагато більше заявок
-
Залежить