Український Монреаль
-
Вона наша українка ?
-
Підкажіть будь ласка чим дістатися з аеропорту в центр?
-
Привіт, дуже прошу відгукнутись хто прибув нещодавно. Чи є ще волонтери, чи розселять ще?
-
Добрий. Fizz хороший, ціни норм. За 1.5 року два рази падали. 9KUXH промокод на 25 доларів на другий платіж. Купити можна на заправках, в жан котю (магазини-аптеки), також трапляються автомати в метро на великих станціях. Ціна сім карти ~17 доларів
-
А що це за промокод на 25 долларів?
-
А зрозуміла.А сімкарту купить потім, поповнити ще треба,вона ж пуста.І в банку норм, не треба сімку по контракту?Вибачте що багато запитую
-
Я їхала 747 автобусом . Проїзд коштує 11$ , але то на весь день квиток . Автомат в автобусі приймає тільки монети, тому одразу в аеропорту обміняйте трохи грошей і попросіть монетами 11$
-
При реєстрації вводите і отримуєте знижку 25 доларів на другий платіж. Це реферальний код (мій в даному випадку), типу по запрошенню друга підключаєтесь
-
Платите за місяць вперед і все. Я спочатку іншого оператора брав, але попередній власник номера був підписаний на весь канадський спам, то змінив) Такого типу, як в Україні пакетні тарифи, якщо за місяць не проплатив - пакет не працює
-
Житло як тимчасовий готель чи житло як безкоштовно жити кілька місяців?
-
Вітаю.Можливо хтось нещодавно прилетів в Монреаль.Падскажіть будь ласка чи надали вам житло?
-
Підскажіть будь ласка,хто вже оформив всі процедури з дітками.Чи можете підсказати процес оформлення допомоги саме на дитину?
-
Безкоштовний готель.
-
Дуже дякую. А на тиждень там теж можна ж одразу купити проїзний?
-
Від 5 днів до трьох тижнів, може довше, бо багато їде. На ці гроші, як основні, не варто розраховувати, бо все може піти не так швидко.
-
Підскажіть будь ласка,скільки приблизно часу це може зайнятім?
-
Якщо ви про разову, то можуть бути затримки (не тільки для дітей), бо можуть не швидко вносити дані в систему. Основні виплати на дітей, починаєте отримувати після 18 міс перебування
-
Нам заплатили швидко протягом 4днів
-
То ти вже з консерв перейшов на мак?
-
Ранкове меню шикарне
29 Jan 2023, 07:13
183794/238151
2 minutes ago