Український Монреаль
-
Якщо ви про разову, то можуть бути затримки (не тільки для дітей), бо можуть не швидко вносити дані в систему. Основні виплати на дітей, починаєте отримувати після 18 міс перебування
-
Нам заплатили швидко протягом 4днів
-
То ти вже з консерв перейшов на мак?
-
Ранкове меню шикарне
-
Усім раджу спробувати
-
Так, отримав підвищення. Я працюю ботл хантером
-
Так. Без дозволу батькiв та без вiйськового квитка. Мiй так летiв .
-
Ці 3000тис
-
вибачте, а може пояснити , що це за виплати?
-
дякую, зрозуміла
-
Купив Lucky у Долорамі. Вона prepaid найдешевша 15 доларів за місяць 100 хв, 250 Мб. Можна робити апгрейд на вищий тариф. Головне було що prepaid а не contract. Воля по над усе! По prepaid ти вільний, поки шукаємо роботу - рано влазити у контракти без необхідності.
-
Вітаю.Підскажіть будь ласка work permits дают на 3 роки вірно?Але таке питання якщо все оформити і виїхати з країни на деякий час,все так і залишається?Чи потім щось поновлювати потрібно?
-
В укр.банках обмеження в 100тис на місяць на розрахунки закордоном або на закордонних сайтах онлайн. У нас сума була трошки більша 100тис, але купували через тур.фірму 2 картками різних банків Спробуйте на 3 платежа поділити ( 3 різних замовлення наприклад)
-
І як вам там? Погода, природа, культура, медицина? Яка вартість оренди наприклад?
-
Чи є сьогодні літургія в церкві св. Михаїла?
-
Через скільки можна отримати пр?
-
Я брав в аеропорту chatr. 54$ на міс, 30гб
-
На пошті
-
Вітаю.Підскажіть будь ласка,де можна купити моб.карту щоб не була по контракту?Потрібно на місяць максимум,щоб потім не закривати.
-
Якщо казати про фіз, то її треба активувати онлайн через сайт, там де обирається номер та тариф, та сплачувати онлайн. Я платила укр.карткою, чула що деякі картки можуть не пройти Тобто що найменше вам треба інтернет та наявність грошей онлайн
29 Jan 2023, 07:13
183810/236526
about a minute ago