Український Монреаль
-
Я це бачу скоріше як вимогу від людини як тут не може їх висувати
-
Хамство породжує хамство тільки якщо мінімум один опонент, м'яко кажучі, не дуже розумний ))) на хамство не треба звертати уваги. Ви ж коли йдете по вулиці і десь з-під забору на вас собака починає лаяти, ви ж не стаєте навколішки і не почитаєте лаяти у відповідь ?
-
Думаю не варто продовжувати цю дискусію. Успіху!
-
Сімʼям канада більше імпонує частково. Соціалка,хелскер, чайлд плюхи . Якщо вейджи і вартість життя то юс(зараз)
-
Вона в мене не завантажується взагалі. Відкривать це вже інший крок
-
Добрий день. З цією формою проблеми. Її треба завантажити на комп і пробувати відкривати в різних програмах, які відкривають pdf.
-
І стану здоровʼя доречі
-
Залежить від рожу діяльності і сімейного стану)
-
Пробую
-
Тоді, думаю треба почисти кеш в браузері. Або змінити браузер.
-
🌟 Готові до нової кар'єри? 🌟 Впевнений, що ваші унікальні навички та досвід заслуговують на увагу великих компаній? Я допоможу вам виділитися серед тисяч кандидатів! 💼 Я готовий створити для вас резюме та супровідний лист, що відповідають найвищим канадським стандартам. Я знаю, що шукають роботодавці, і допоможу вам представити свої навички та досягнення так, щоб ви швидко знайшли роботу своєї мрії. 🚀 Не пропустіть можливість отримати запрошення на співбесіду та розпочати нову главу у своїй кар'єрі! Звертайтеся до мене сьогодні, щоб розпочати роботу над вашим ідеальним резюме та супровідним листом. ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ: 1 резюме = 20$ 2 и більше = 15$ за кожне
-
Дякую за пораду🙏 В іншому браузері відкрилася форма
-
Невже це та з жуйкою в роті. На ім'я Віра