Український Монреаль
-
Так
-
В економ класі?
-
дякую а ви в якому відділенні були аби напевно?
-
Так 2 рази
-
BMO Bank of Montreal Сьогодні відкрили Там без попереднього запису
-
А хіба без ворк перміту можна подати на фін. допомогу?
-
Друзі, підскажіть, хто летів Air Canada, чи є харчування на борту?
-
І наступне питання, в родині є дитина-сирота під опікою, коли оформили візу то вказували step-daughter , а зараз при заповнені форми на фін.допомогу її вказувати як доньку?
-
Добрий день! Чи хтось може підказати, в якому банку можу відкрити рахунок без SIN? Бо хочу подати заяву на одноразову фінансову допомогу по CUAET та маю лише visitor record (CUAET без work permit'у).
-
Вітаю. Хто може допомогти у заповненні форми на отримання грошової допомоги? Таке питання - якщо дитині при оформлені візи було 17, а тепер тільки прилетіли в Монреаль їй вже 18 то чи можна її внести у форму як дитину?
-
Дякую
-
1.735 sharifxchange.com/en/exchange-rate/
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, обмінник валют у Монреалі, де можна поміняти за гарним курсом канадський долар на англійський фунт, дякую
-
На завтра є 2 вільних місця до Ніагари та Торонто ☺️ Кому цікаво пилить в особисті
-
У нас просто різні поняття про «трошки лишилось на рахунку» . Не під скажу, в Європі рахунків не тримала.
-
Я втрачу резидество європи, там у мене був невеличкий магазин, тому потрібно щось робити з рахунками. Кеш везти не варіант, нужно якось переказати та зробити документи що я платив налоги
-
Купуйте продукти , найкраща конвертація, а так тільки втрачати курс і комісія
-
Дізналися Британські вчені ?
-
Було смішно минулого разу
-
Я також так думаю, але ж написано «малою», то думаю уточню про всяк випадок 🤷🏻♀️
29 Jan 2023, 07:13
184538/238195
45 minutes ago