Український Монреаль
-
Подати заявку онлайн або йти до Сервіс Квебеку.
-
Підкажить, будь ласка, хто відправляв документи на евалюацію до МІФІ, вам надходив лист з МІФІ після того як з картки зняли гроші? Вже пройшов місяць як гроши зняли, але листа не було.
-
велике спасибі
-
Хоча в маленьких можуть і не робити тому передивіться список послуг
-
Він не один. Гугл мапа і найближчій
-
ми зараз у Монреалі, не підкажіть де у них сервіс Квебеку.
-
А коли зняли гроші? Чи ви вже отримали результат евалюації?
-
Привіт усім, чи хтось знає хто возить в гори? Або хтось їде в найближчі дні? Буду дуже вдячний за контакти 🙏
-
Гроші знімали, але листа не було
-
Доброго дня☺️ Як заходиш на те посилання , то там немає форми для заповнення , є кілька питань , а потім перехід на сайт за номерами телефонів Це треба звонити, щоб зробити страхування
-
Є 2 місця в Mont Treblant з Монреаля, на завтра Може хтось хоче в гори?
-
До якщо депозит чеку. А тут прямий переказ
-
Чи хтось чув / стикався з тим, що BMO холдить гроші по CUAET на 7 робочих днів, коли прийдуть? Щось таке було в умовах…
-
Дякую. Тобто тут затримки не буде(?) 🥳
-
Дякую за відповідь. Гарного дня!
-
Не буде. Але за півроку треба встигнути замінити. Мене за рік тут впринципі не зупиняли. Якщо не порушуєш то і не булуть
-
Тобто просто пластик свій предʼявляєш і питань не буде?
-
Так. 6 місяців
-
Люди, таке питання Знаю що вже багато раз питали, але не могу знайти остаточну відповідь. Можу я на укр правах їздити по кубеку. І якщо так, то скільки часу?
-
привіт, хочу зробити новий паспорт UA, у мене він до 2025 року, хто підкаже якісь кроки треба зробити. На сайті скачав анкету та заповнив, далі так і не зрозумів
29 Jan 2023, 07:13
185076/239848
10 minutes ago