Український Монреаль
-
Тобто просто пластик свій предʼявляєш і питань не буде?
-
Так. 6 місяців
-
Люди, таке питання Знаю що вже багато раз питали, але не могу знайти остаточну відповідь. Можу я на укр правах їздити по кубеку. І якщо так, то скільки часу?
-
привіт, хочу зробити новий паспорт UA, у мене він до 2025 року, хто підкаже якісь кроки треба зробити. На сайті скачав анкету та заповнив, далі так і не зрозумів
-
Так, папірець про то що у них проходив медогляд. Сьогодні проходив
-
Треба записатись до консульства. Ловить слоти на сайті.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хто вже знайшов табір для своєї дитини, який саме і скільки коштував?
-
Потрібно мати дію щоб записатись
-
Доброго дня хтось знає який номер телефону у CSAI DECARIE
-
потрібно зареєструватися в Дій?
-
Дякую
-
Ось.
-
Доброго дня. Можете підказати де можна пройти медогляд?
-
Доброго дня.Хто знає ріелтора який швидко знайшов для вас житло.Підскажіть будласко.
-
Ми збираємось на легкий хайкінг, створили групу для фізичних активностей, де люди пропонують збиратись t.me/montrealactivitesukrainian
-
Доброго дня. Записалися на курси французької, але з'явилося повідомлення що треба відправити їм на почту документи. Може хто знає адресу на яку треба відправляти документи?
-
Доброго дня Шукаю роботу в Монреалі. Можливо хтось може допомогти чи зорієнтувати по агенціях працевлаштування. Буду дуже вдячна. За освітою психолог. Працювала за спеціальністю три роки (школа та центр розвитку дитини) Проте французькою не володію, лише розмовна англійська, а значить і малоймовірно, що для мене щось таке буде і в Монреалі. Також є досвід роботи адміністратором, офіс менеджером і координатором з логістики. Проте, в першу чергу через відсутність французької, цікавить робота на заводах чи складах (такий досвід також маю - і різноробочою, і координатором, і завскладом працювала ). В цілому готова розглянути і інші сфери роботи.
-
Гарного? Щоб симпатичний був?
-
Добрий день. Намагалась зробити картку медичного страхування, подзвонила в установу, але автовідповідач не дає можливості спілкуватись з оператором. Хто робив картку мед страхування останнім часом? Як ви пройшли цю процедуру?
-
@tabarnak_4
29 Jan 2023, 07:13
185092/239841
9 minutes ago