Український Монреаль
-
звісно вам новий дадуть. вони ж не зафарбують коректором стару дату та напишуть нову
-
Добрий день! Якщо хто знаэ, роз’яснiть, будь ласка! До 31 березня можна податись на продовження wp. Я зараз заповнюю цю форму. Але ж вона не про продовження, а про новий wp. Чи не так?
-
Я маю на увазi, це буде wp для cuaet i чи буде wp пiд тим самим номером, лише продовжений, бо пiсля цього з’явиться купа нових питань з цим новим wp в iнших документах?
-
новий номер, але позначка cuaet буде. просто на роботу новий дозвіл надати треба, і все
-
Дуже дякую. Ще одне питання, будь ласка. Чи треба роз’яснювальний лист пiдкладати?
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка , можна через додаток CIBC банк зняти або збільшити обмеження з дебітової картки , для переказу грошей ?
-
в мене є позначка.
-
Ви впевненi, що буде позначка cuaet? Тому що в формi про це нi слова. Де можна про це прочитати?
-
Тааак. В такому випадку треба залишати всі меблі, все пакувати в зіп мішки і в новому помешканні все обробляти спиртом і прати .. це каторжна праця і дуже великі ризики. Тож ходіть осторонь бушних меблів в монреаль. Бо тут багато народу що привозить з собою всю живність зі своїх трушоб 🫣 і мирно ділить з ними своє помешкання 🫣Краще надувний матрац а потім свої нові меблі наприклад з Ікеа або любі інші які будуть подобатись. І дивіться уважно з ким ви поряд плануєте жити.
-
бері укам у напрям монтморенсі стояв хвилину-дві тому, то хз, сподіваюсь що норм вже
-
Привіт підкажіть будь ласка CSAI у аеропорту працюють до котрої години?чи хто може допомогти заповнити фін домогу без помилок?
-
Поїхали
-
кажуть ще 30хв буде стояти
-
помаранчева гілочками стоїть🤟
-
К ним(у аеропорту) впустять ?чи там окремий вхід?
-
Використати
-
А в мене питання до знатаків, коли дають карточку від червоного хреста на їжу, там ті гроші обовʼязково використати за тиждень чи можна розтягнути якщо економно жити?
-
Вроді до 19
-
Не норм(
-
А якщо ні?
29 Jan 2023, 07:13
185119/239854
less than a minute ago