Український Монреаль
-
Доброго дня, чи знає хтось як тут працюють банкомати, тобто чи можу я вставити в банкомат картку іншого банку та внести туди готівку ?
-
Дякую.Підскажіть я правильно розумію,без сін рахунок в банку і медікал пройти не вийде?
-
Дякую.
-
Ні, вихідні, він не буде працювати.
-
Якщо ви вже засвітились з одним переліком, то рекомендую досвід роботи не змінювати, дублюйте що було при подачі на куает.
-
Вітаю.Підскажіть будь ласка.Шукаю Service Canada,але пише ,що відчиняться тільки з вт.Можливо хтось знає,чи може десь сьогодні працює цей сервіс?Можливо в аеропорту?
-
Couché tard заправки, fizz 15 баксів сім і пакети недорогі 28 за 20 ГБ, плюс такси. Реферальний код СХ73Х - дасть 25 баксів на наступний місяць при поповненні.
-
Так
-
Дякую за відповідь.Спробую тоді сьогодні в банк заїхати.Підскажіть будь ласка де можна купити сім карту не контрактну?Знаю що в бак треба їхати вже з місцевим номером телефону.
-
Особисто у мене такого досвіду не має, але банк писали що відкриває без сін номера, але банки хіба працюють? медікал нащо вам відразу? його можна протягом 90 днів, отримаєте гроші і запишетесь.
-
Доброго ранку. Підкажіть, чи працює червоний хрест сьогодні?
-
Рахунок в банку відкривають без sin. На медікал він теж, здається, не потрібен. Мене не питали. Але ви спробуйте спочатку записатись на той medical, може у вас вже все буде
-
Але я поповнювала його канадською карткою. Люди писали що вийшло через моно.
-
Доброго ранку. Підкажіть як записатися на вивчення французької мови.
-
У вас попереду 3 дні вихідні, краще по місту погуляйте 😌, єнотів, білочок по годуйте, всі відпочивають
-
Дякую.Так хочу все одразу зробити,що видихнути))
-
Підкажіть банки сьогодні працюють?
-
Бо це ж вже було
-
Здається, вони з датою помились.
-
Привіт. Відгукніться хто їде з Монреалю до Ванкуверу в найближчий тиждень. Хочу передати маленький пакуночок, за винагороду
29 Jan 2023, 07:13
185257/236406
about 2 hours ago