Український Монреаль
-
Підкажіть будь ласка, чи є можливість змінити дані в заявці на фінансову допомогу? Подали заявку, а дитину не добавили туди. Як можна добавити?
-
Подайте окремо
-
Плязір😂😂😂
-
Так.
-
А можна окремо? Навіть якщо це маленька дитина (1 рік і 10 місяців) ?
-
Привіт, може хтось їде з Монреаля в Гамільтон (це біля Торонто) потрібно передати діткам книжечки. Буду дуже вдячний!
-
І потім в останньому запитанні, там де Are you applying for myself, відповідати так?
-
Там якщо навіть помилка буде вони подзвонять
-
Добрий вечір хто цікавився авто в оренду. Я нарешті знайшов, можно взяти автівку через сайт (туро) треба лише картка дебіт та пройти верифікацію.
-
Зрозуміла, дуже Вам дякую
-
Привіт, підкажіть хороші перукарні, де роблять класні стрижки)
-
Онлайн є сайт SAAQclic, там треба створити обліковий запис і реєструватися на екзамени
-
Люди добрі ,допоможіть ! Чи хтось знає як зропити запис на практичний тест по водінню в онлайн? Ломаю голову вже 2 тижні не можу записатись ..
-
Ну взагалі по правилах все в одному. Але може бути затримка і через навалу людей
-
Написала в особисті
-
Доброї ночі!) Хто подавав анкету дитини на допомогу окремо, ви прикріплювали тільки переклад свідоцтва чи якось обʼєднували одним файлом оригінал і переклад? Я тільки переклад приклала, вже більше тижня чекаю…Думаю, може в цьому справа?(
-
Хто знімає квартиру за такі гроші на метро не їздить!)
-
Знімаючи обмеження, тепер не дають заново три роки ?
-
Так?
-
Я так розумію ворк перміт тепер не продовжують
29 Jan 2023, 07:13
185459/236993
35 minutes ago