Український Монреаль
-
Є заводи які беруть, там тоже не сильно фізична робота
-
Максимум це в магазинах по полках щось розкладати, треба йти в магазин і питати, але я думаю це повинний бути хоча б якийсь рівень англ/фр
-
Хіба в італьянців щось ! Тут їх багато
-
Тут не фізичної роботи без мов врятлі знайдете
-
Всім привіт . Шукаю роботу для мами, 58 років, розгляну всі варіанти – головне не фізична праця. Англ/Франц не знає. Знає укр , італійську. Буду вдячна будь-якій допомозі в цьому питанні . Дякую !
-
Так у мене теж запис на 10.00. 10.02
-
Вечір в хату. В мене несподіванний вихідний (у Неділю). В кого є бажання зустрітися, познайомитися та провести час? Щось придумаємо. Пишить в PM
-
В нас на 10 лютого запис в посольство, але ще не вирішили як будемо їхати. А ви?
-
Люди!!!! Може хтось їде в Оттаву 9- 10 лютого. Давайте разом. Страшно самій))))))
-
Добрий день. Віддам дитячі книжки Eerie elementary на англійській мові та зимову куртку і штан на хлопчика 6-8 років. Забирати Côté des neiges .
-
Не має такого правила про рік проживання. Не плутайте громадянський шлюб і звичайний. Якщо розписатися, то можна завтра подавати на ПР. Інша річ, що шлюб має бути справжнім і не заради отримання статусу.
-
Дякую
-
У жовтні із Франкфурту я летів, все було норм, і у вас буде, не хвилюйтеся.
-
А летів хтось останнім часом з sjtd? У нас літак з Німеччини прямий і начебто немає бути проблем, але все одно хвилюємося
-
Дякую)
-
Не зважайте ) тут половина прилітає з наміром щоб заселили в готель безкоштовний)
-
Я отримала ще лист, де ще треба "... підтвердження постійного місця проживання.." Можливо, хтось має досвід, що це таке? Типу до приїзду в Канаду, я маю знайти собі житло. Чи як це розуміти?)
-
Щиро дякую.)
-
Ну мені потрібно трохи випити, щоб спокійніше летілось )) А так взагалі паспорт, і роздрукуйте краще попередньо схвалений вп, скоріш буде його отримання в аеропорту
-
Зрозуміла) Дякую. А що потрібно перед посадкою в літак?)
29 Jan 2023, 07:13
1855/236299
about an hour ago