Український Монреаль
-
Можна, карту дебет дають відразу. Чекати не потрібно
-
А в ВМО хтось з новоприбулих кредитку робив?
-
Як дебет якщо там кредитний ліміт, фото та ім’я є Картка голд Місцеіа тільки дебіт
-
Я реєструвалась на місцеву
-
це дебіт всі укр карти це дебіт=)
-
Я не думаю що укр кредитка може пройти(
-
Так, українська кредитка, все це все наче 10 раз перевіряла Ви реєструвалися у вас пройшло?
-
RL-1/T1 роботодавець або інші джерела доходу RL-31 Лендлорд
-
Адреса, термін закінчення, імʼя передивіться ще раз. Св код а також має бути кредитка а не дебіт
-
«The transaction has not been processed succesfully Please check the accuracy of data provided.» Видає таку помилку при реєстрації де пеймент, до банка не доходить навіть (наприклад приватбанк ніяку помилку чи запит на оплату не видає) Я вже здається всі можливі варіанти імені перепробувала та 10 раз дані картки перевіряла Не можу зрозуміти яка дата неправильна
-
Добрий день, хтось має документи для декларації RLV-1, T1 ,TP-1.D та якась форма 31? Чи хтось знає де це усе є?
-
Доброго дня. Хто зна, Долорама сьогодні працює? Дякую заздалегідь.
-
багато де укр картки не проходять за туро не знаю всі укр картки тут дебіт як раз доречі більшість європейських також
-
Складно короче 🙈 Що таке овердрафт навіть питати боюсь Десь читала що наші картки тут наче всі як кредитні Буду пробувати turo Чи там теж укр.картка не пройде?
-
Так само
-
Добрий день, потрібно 3 хлопця, перевезти ліжко, два комода з одної квартири в другу. Ціну обговоримо. Сьогодні
-
То овердрафт
-
всеодно це дебіт зі сторони банку ліміт реалізований через овердрафт
-
А чому ледь відбились?
-
@Lyuda_admin2 реклама платна
29 Jan 2023, 07:13
186245/236900
10 minutes ago