Український Монреаль
-
Отава замала, Торонто дороге місто. Клімат трошки краще ніж в Торонто. Мінус це французька мова, хто не франкомовний.
-
Як на мене це дуже велика різниця: Монреаль/Торонто Квебек/Онтаріо В першу чергу різні провінції, а отже податки і правила життя: 15/13% податку Французька та англійська/лише англійська Населення 2 млн/6 млн Платять за вивчення французької/безкоштовне вивчення англійської Дешевше страхування на машину в Квебек Монреаль топ 10 міст в світі по громадському транспорту На 40% дешевше житло в Монреалі Виплати на дітей до 18 років в Квебек Всі їдуть в Онтаріо, і бояться при цьому їхати в Монреаль бо ж французька
-
І вино тут добре.
-
Мені подобається Париж і Лазурний берег але зараз, я тут. Тут безпечно.
-
А ще додам PR в Квебек 2 роки, а в Онтаріо вічність))) Там найбільша конкуренція
-
Ми, взгалі, в Лонгьой, я тут, як на пенсії))) і аеропорт, який мене нервує.
-
Як бачу китаянок в магазині, які перекладають упаковку через транслейтер, то думаю, що мені, ще звезло.
-
Німецька простіша. Мадярська то взагалі не європейська мова
-
Даунтаун - далеко не все місто. Торонто мурашник. Монреаль спокійніший і трохи більш європейський по ритму життя,звичкам і архітектурі. Транспорт краще. Ціни нижче багато на що. Їжа теж дуже нічого😂є багато колоритних місць. Таж гора посеред міста😂
-
Французьку вивчити реально на рівні А2 В 1 роки за два три. Це слава богу ні німецька та ні венгерська.
-
Ще й фа-факав мені))) з середньої полоси)))
-
Ну венгерську я так, для прикладу, все ж таки у Європі і Будапешт прекрасне місто)) але венгерстка одна з найскладніших мов. Про німецьку кому як. Взагалі не моя мова, оминаю все що за'язаго з німецькою мовою. Для мене це найсложніша в романо-германській групі. Потім йде англійська та французька, італійська, іспанська вважається самою легкою
-
Та я таке бачив і в Україні. Всюди є кретини
-
Знаєте, з чим я стикалась? Чоловік з дитиною підрізав біля Костко в Сен-Брюно((
-
Добрий вечір! Хтось таке отримував від Червоного Хреста?
-
Водії bmw чи геліків всюди однакові😂