Український Монреаль
-
Але мені здається що можна адже в кожному банку окремо пише про вже витрачений ліміт
-
Десь місяць назад
-
Давно? Бо тут пишуть що щось змінилося і я вирішила що я неактуальна зі своїм минулорічним досвідом
-
Я знімав по 400$ з привату та моно за один тиждень, тому по 50 з різних банків за місяць можна
-
Я запитувала не про мовні курси. Це само собою зрозуміло. Я запитувала про навчання на професійних курсах. Якою мовою вчать водіїв, медсестер, home support worker? Тільки французькою?
-
Дякую🤍
-
Дякую дуже! Зберегла собі
-
На касі так
-
Найдешевший здається що попадався RBC, 3$ за транзакцію, тому краще за раз знімайте 430$ чи скільки там ті 12500 грн
-
Можна знайти англійською, десь я бачила недавно
-
Якщо зочете щоб навчання зарахували на пр то франсе. Якщо ні то є навчання і на англе але це дорожче і не дає нічого для пр
-
Добрий ранок. Шукаю собі сусідку або декількох, щоб знімати житло в Монреалі разом. Якщо хтось зацікавлений, пишіть.
-
Не памʼятаю таке. Ок
-
В анонсі було щось про це
-
Ну там будуть зміни що 1800 годин будуть давати наче
-
Тільки вища освіта чи седжепи
-
Хіба курси щось дають?
-
Доброго дня! Може є в групі перукарі, чи підкажіть групу. Треба сьогодні підстригти кінчики ( прайс 30 долларів)
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, що робити якщо дуже захворів, а страховки ще немає?
-
Доброго дня!Потрібна робота на складі,можливо хтось знає якісь контакти?!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
29 Jan 2023, 07:13
186942/237832
about an hour ago