Український Монреаль
-
Є перукарі, але не зможу вам допомогти, бо в аеропорту забрали ножичкі.. нові ще не придбала(((
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/register
-
Це адреса для заповнення форми для отримання медичної страховки
-
Ніяк
-
Як з карти від червоного хреста перевести гроші на іншу карту
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи продовжував тут хтось ортодонтичне лікування? Якщо у Вас є інформація, поділіться, будь ласка.
-
Ого))). Ніяк, там навіть перелік на які речі ви не маєте тратити ті гроші ,це ж благодійність бо вам важко🤦♀️
-
Всім привіт! Я нещодавно приїхала. Дівчатка, хто живе вже якийсь час в Монреалі, або хто нещодавно приїхав, але плануєте залишатись, пишіть. Я планую тут залишатись, шукати роботу та житло. Давайте знайомитись, підемо на каву 🙂Пишіть в особисті)
-
Сказали до вони дійсні тільки до виїзду з готелю
-
Не встигнете до чого?
-
Всі кошти не встигну витрати, а на будь-що не хочеться
-
Можливо червоний хрест
-
А навіщо?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, які служби потрібно повідомити, якщо ми вже переїхали з готелю в квартиру, що винаймаємо з 1 квітня, бо я прийшла в Сервіс Канаду, а мені сказали що їм непотрібно , тільки зателефонувати в revenu Québec
-
Ця карта дається тим,хто потребує допомоги.І гроші можна витрачати тільки на їжу і речі.
-
Відкрийте в Гуглі, почитайте про цю картку
-
Якщо картка буде по нулям то через якийсь проміжок там береться плата за користування , не треба все витрачати зразу , сказано раз в три місяці щось купувать щоб картка не була по нулям
-
Вам треба періодично приходити до червоного хреста й повідомляти якщо вам ще потрібні кошти і для чого, вони й надалі вам будуть допомагати, але не порушуйте правил
-
Або 2026 го, і вона на ваше прізвище на ваші дані,
-
Картка до 2027 року
29 Jan 2023, 07:13
186995/236349
23 minutes ago