Український Монреаль
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка хтось подавав на выплаты 29го числа? Вам вже прийшли кошти?
-
CRA роздуплилось за 2 тижні, прислали код. Крім 1-ї декларації ще кабінет створити треба у них на сайті
-
Я створила, але далі зайти не можу, вони навіть шлють мені повідомлення, що вам прийшов лист в кабінет… (сподіваюсь що це щось типу ви здали декларацію), а прочитати не можна , тільки чекайте 5-10 днів на код
-
mycardholdersupport.com
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, у червоний хрест тільки по запису потрібно приходити, чи можна прийти безпосередньо до них у офіс, та там отримати картку допомоги на їжу?
-
А як його брати? По телефону, чи там записатись?
-
Рандеву брати
-
На всякий випадок. Картку Червоного Хреста можна також використати для купівлі та поповнення проїздного на автобусі та метро. Але це потрібно робити через касу, а не використовуючі напряму через турнікет - не спрацює.
-
Це він, так?
-
Так, є Але там завжди автовідповідач
-
Телефон у вас є?
-
Зрозумів. Дякую
-
З початку ви приходите і вас записують на зустріч в інший день.У мене так було.Але думаю,що можна їх набрати і записатися на зустріч.
-
Дзвонити по номеру
-
MOISHA Company запрошує пройти обовʼязковий медогляд у Торонто.🩺 Поєднати цікаве з корисним. 1. 💵 Ви заощадите 100$ (бо в Торонто медогляд 150$ а в Монреалі 250$) 2. 🌆 Ви побачите найбільше місто Канади. Ціна квитка у дві сторони 175$ Комфортабельні нові автомобілі для подорожі марки: Honda Odyssey (мінівен на 7 людей + водій.)
-
Можете,Але там відсотки шалені
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де можна пройти мед тест в Монреалі
-
fnuquebec.ca/wellness/ Психологічна допомога від макгілла
-
www.instagram.com/p/C5RDWlwO71C/?igsh=MTZ2eWh3anNrb2IxNg==
29 Jan 2023, 07:13
187050/237992