Український Монреаль
-
Хто знає в Монреалі Нашого нотаріуса дайте будь ласка контакти
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/nouvelles/avis/avucu-retards-traitement-prolongations.html
-
Тільки що читала на офіційному сайті, знизу ділилися посиланням на сайт теж. Якщо вказували в анкеті, що хочете отримати ворк перміт і отримали про це підтвердження, то ворк перміт видадуть. Якщо ні, то можна просто заїхать в Канаду, а про ворк перміт сказано що ні. Допомоги одноразової не буде, з приводу готеля як я зрозуміла теж ні.
-
Я так розумію, що це допомога різних сервісів з адаптацією, але роз‘яснень нема, тому сперечатись не буду.
-
Settlement services also remain available to all Ukrainian temporary residents and their dependants in Canada until March 31, 2025, so they can be fully involved in Canadian communities while they are here.
-
Потішило що в цьому оновленні згадали про те що українці на загальних умовах можуть подавати заявку за програмою Canadian Experience Class :) якщо хочуть отримати постійне резиденство. Напевне, це щоб наголосити на тому, що на щось ще не надійтесь😅
-
Все так, але по готелю мені здається що продовжують) бо там про розселення є що продовжили )
-
Ні, там чітко написано що ні, послуги екстреного поселення не має і однарозовоі допомоги теж. Тільки основні заходи.
-
Додала текст до свого повідомлення вище
-
А, ну можливо) теж не впевнений, тому я не сперечаюсь) хоча якщо не csai то хз хто буде селити, тому може і про сервіси ці таки)
-
Тепер найстаріший ворк перміт буде липень 2027 року остання дата. Це ті кому підтвердили після лютого 2024. А всім кому підтвердили до лютого 2024.. будуть найстаріші дати лютий 2027.
-
Та нема там. Прямо вказанно
-
Не на скільки
-
По факту всіх у кого є ворк перміт , його просто обмежили датою того листа, хто не заїхав
-
Питання на скільки продовжили розселення?
-
Як закрити банківський рахунок
-
Як зняти 3к на укр картку
-
Більше не будем читати повідомлень типу ‚ у мене в Європі бізнес, я вертаюсь назад, а ви залишайтесь у такій сякій Канаді. Я приїзжав тільки для культурного обміну…‘
-
Не подовжили?
-
Не всі. В мене до 25
29 Jan 2023, 07:13
187241/236418
about an hour ago