Український Монреаль
-
Щось я рахувати стала погано 🤣
-
Так. Хоча людина яка допомагала заповнювать, казала, що дадуть до такої самої дати, як у мене
-
Подавала у 2023. Подовжили до 2026. Рівно на 3 роки
-
Так
-
Підкажіть будь ласка, а Червоний Хрест працює у Неділю? Мені далі рандеву 07.04 а це неділя, тільки сьогодні зрозуміла це 😭🤌
-
а хто скільки чекає нові візітор рекорди для дітей? А то я з 15 січня чекаю. 0 оновлень. У знайомої вже 7 місяць.
-
Тобто у сина тепер ворк перміт довше ніж у вас ?
-
Багато кому подовжили, ось тому і написала що щось пішло не так.. так сину дали до вересня 2027?
-
Подавала заявку на продовження Ворк перміт сина через закінчення паспорту. Подавала у 2023. Дали новий рівно на три роки після цієї дати.
-
о, ну це вже цікаво. Значить шанси є, тоді чекаємо
-
Судячи по недавніх заявах фед уряду, то шось вони дуже не хепі з кількістю тимчасових резидентів, яких по їх словах розвелось забагато. Тому напевно будуть дуже обережно давати нові ворк перміти
-
А чому не дать? Якщо є функція подати заявку, до цього завжди все працювало. От якщо нема ‚кнопки‘ на сайті для конкретного випадку, тоді інша справа. Але і в цьому випадку там є «if you are not….” Тоді спробуй зробити це і це.
-
проституція не знімається
-
Ні. Діти і агрономи - знімаються обмеження
-
На ворк пермітах прям так і написано) Ось будем постійними резидентами, чи громадянинами - тоді можемо стати повіями
-
Як і праця з дітьми і агрономія...до зняття обмежень
-
я кажу по букві закону)
-
Що ж ви так
-
якщо що на ворк пермітах нею займатися не можна. Як і еро массажами
-
В монреалі 50:50, в інших провінціях ні
29 Jan 2023, 07:13
187276/238872