Український Монреаль
-
Ищy людeй нa удaленнyю рabотy!🤑 Oбучаю aбсолютнo бeсплaтнo✅ Никaких дeнeг на перeд я нe беру⛔️ Мoй инtерес этo пpoцeнt от вашeгo чиcтoго доxoдa 💵 Комy интepeсно пишитe eмy-@AlexanderUniverse ✨⭐️
-
Чек є? Віддайте в магазин
-
Як би не колір…
-
Вітаю, в котрій годині буде сонячне затемнення ?
-
Добрий ранок. Є IPhone 15 pro max в чорному кольорі. Новий, просто подарували, а в мене вже є. Тож мржливо комусь потрібно, напишіть в приват. Бо думав в ломбард, але там ціну дають як за кнопочний телефон.
-
15:20 десь
-
Доброго дня! Чи є хтось, хто їде автівкою до Торонто завтра, 9 квітня? Мені треба до Торонто, шукаю карпулінг (у poparide тільки араби та індуси)
-
На Формулу1 хтось збирається йти?
-
доречі, є хтось, хто шукає компанію на зустріч затемнення?
-
15:20-15:24
-
Кому треба реферальний код Fizz на 25$ - PM1PC
-
14:11
-
Привіт. Шукаю роботу, маю дуже великий досвід роботи на складах в Європі. Зараз працюю в готелі, можу прибирати, готувати, виконувати будь яку роботу.Розмовляю вільно англійською и вивчаю французьку. Може хтось щось порадить?
-
Робимо коли старі йогурти є.
-
Всім привіт ) може хтось знає хто робить домашній творог?
-
Дуже дякую)
-
Доброго ранку, в нас пересадка в Монреалі 24 год, сьогодні. Підкажіть чи є якісь дешеві місця для ночівлі?
-
Хлопці та дівчата,салют.Допоможіть будь ласка .Не можу купити квиток на літак.На карті леміт за сумою на 1000, а потрібно 2200.Хто може допомогти купити квиток,готівку привезу куди потрібна .Напишіть в особисті повідомлення .🙏🙏🙏
-
Так киньте на дебетову і купіть з дебетової
-
Тільки вийшов з банку,сказали, вони не можуть його збільшити до потрібної суму,тому що новий клієнт.
29 Jan 2023, 07:13
188049/236627
about 2 hours ago