Український Монреаль
-
Податися на біженство)
-
документ на повернення йому зроблять, по цьому документу виїде, а в Україні йому паспорт зроблять
-
викупили квитки на бумбокс )) може хтось перепродає?
-
Всем доброго вечера. Может ли кто-нибудь порекомендовать стоматолога? Нужна пломба, откололся кусочек зуба.
-
Привіт всім, можливо хтось знає де можна купити вишиті сорочки (чоловічі і жіночі) в Монреалі?
-
Ваш паспорт это Ваша зона ответственности. Не страны. За 2 месяца до окончания Посольство Вам его продлевает печатью. По нему Вы можете лететь во все безвизовые страны , включая Европу.
-
Доброго вечора, якщо ще актуально, буряк вчора в Адонісі бачила гарний та і овочі мені здалось кращі на смак в порівнянні з Максі, Супер С
-
Поділіться будь ласка,що ви одразу оплатили, крім ціни оренди за місяць?
-
Вчора тут хтось продавав, полистайте чат
-
Walmart овочевий відділ
-
Дякую.
-
Зняв будинок на рік,заплатив за перший місяць і за останні місяць, плюс так як в мене є тварини (котики і песик ) заплатив заставу за тварин тисячу $.
-
Гайз, чи є тут ті, які лікувалися в ортодонта? Можете порекомендувати 🙏🏼
-
Тільки пательня тільки хардкор😂
-
Є квитки ще, мені показує що можу придбати
-
Доброго вечора, підкажіть чи хтось має контакти стоматолога не за всі гроші світу? 🥹
-
Підкажіть, прийшов такий лист, а пенсійного посвідчення немає собою, може якийсь інший документ можна надіслати?
-
А зараз як туди можна потрапити?
-
Вони просять виписку з пенсійного рахунку. Можна взяти в онлайн банкінгу.
-
Тільки коли подаватимете вашу виписку з онлайн банкінгу по пенсійній карті обовязково допишіть навпроти біля кожної сумми в гривнях пишіть простим карандашом яка це сумма в канадських доларах, у нас так пройшло ,бо якщо тільки в гривні залишити то стикались з тим що не проходило
29 Jan 2023, 07:13
188417/236689
about an hour ago