Український Монреаль
-
Тоді хз
-
Ніт :) То податок квебецький невеликий на "декретні" Quebec Parental Insurance Plan
-
Qpip
-
Не бачу Provincial Income Tax - квебецький податок на доходи
-
Якщо хтось переплатив то після декларації повертають все.
-
Таке питання, щоб почати користуватись моб оператором Fizz, треба зареєструватись і замовити картку на їхньому сайті?
-
Всім доброго ранку
-
Короче неможливо не нервувати з цими канадцями
-
А нам від 22 до першого мали зробити вайфай і провести пралку сушику , сьогодні 2 , вчора написала до управляючого домом , сказав що 6 зроблять інтернет , і що 6 прийде сантехнік , а це все прописано в договорі , що все буде зроблене ДО 1 грудня
-
Живеться добре. Але вчити треба
-
Тгіб’єн 🇨🇦
-
Привіт спільнота. Як новоприбулим в Монреалі живеться без знання зовсім французької але з англійською? Дякую всім за відповідь
-
Як так закрити? Люди же тоді не дізнаються, як їм жити)
-
♈️ Овен 2 грудня. ✨ На тебе чекає те, чого ти дуже боїшся. ♉️ Телець 2 грудня. ✨ Щастя сьогодні будуть повні штани. ♊️ Близнюки 2 грудня. ✨ Тебе шукають гроші. ♋️ Рак 2 грудня. ✨ Тебе знову обдурили, це не любов. ♌️ Лев 2 грудня. ✨ Сьогодні хочеться лише пити та страждати. ♍️ Діва 2 грудня. ✨ Псс, треба щось епічне наробити. ♎️ Терези 2 грудня. ✨ Зірки радять: закрити рот. ♏️ Скорпіон 2 грудня. ✨ ЦЕ ТВІЙ ДЕНЬ! НІ В ЧОМУ СОБІ НЕ ВІДМОВЛЯЙ! ♐️ Стрілець 2 грудня. ✨ Доля приготувала тобі сюрприз. Але ось хороший чи поганий? Дізнаєшся. ♑️ Козеріг 2 грудня. ✨ Тобі треба до лісу, погуляти, перекурити. ♒️ Водолій 2 грудня. ✨ Не підслухуй, це тебе може засмутити. ♓️ Риби 2 грудня. ✨ Знову у твоїй голові колишні? Тобі без них набагато краще. Ти вогонь! 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Не знаю як зараз, але Vidéotron, давав українцям на пів року безкоштовне обслговування, для цього треба мати лише документи з собою і прийти до них у відділення. І вам все зроблять на пів року забудьте про обонплату, та + 20гб інтернету на місяць. (в мене так було)
-
Я чманію з цих людей... Ото нашо дзвонити людині в телеграм? Навіть якщо я і залишила якусь заявку, чого не пам'ятаю зовсім, нашо ото телефонувати. Чого не можна написати в чат?. Навіть не збентежило людину, що номер в мене Канадський стоїть і скоріш за все зараз ніч