Український Монреаль
-
Як так закрити? Люди же тоді не дізнаються, як їм жити)
-
♈️ Овен 2 грудня. ✨ На тебе чекає те, чого ти дуже боїшся. ♉️ Телець 2 грудня. ✨ Щастя сьогодні будуть повні штани. ♊️ Близнюки 2 грудня. ✨ Тебе шукають гроші. ♋️ Рак 2 грудня. ✨ Тебе знову обдурили, це не любов. ♌️ Лев 2 грудня. ✨ Сьогодні хочеться лише пити та страждати. ♍️ Діва 2 грудня. ✨ Псс, треба щось епічне наробити. ♎️ Терези 2 грудня. ✨ Зірки радять: закрити рот. ♏️ Скорпіон 2 грудня. ✨ ЦЕ ТВІЙ ДЕНЬ! НІ В ЧОМУ СОБІ НЕ ВІДМОВЛЯЙ! ♐️ Стрілець 2 грудня. ✨ Доля приготувала тобі сюрприз. Але ось хороший чи поганий? Дізнаєшся. ♑️ Козеріг 2 грудня. ✨ Тобі треба до лісу, погуляти, перекурити. ♒️ Водолій 2 грудня. ✨ Не підслухуй, це тебе може засмутити. ♓️ Риби 2 грудня. ✨ Знову у твоїй голові колишні? Тобі без них набагато краще. Ти вогонь! 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Не знаю як зараз, але Vidéotron, давав українцям на пів року безкоштовне обслговування, для цього треба мати лише документи з собою і прийти до них у відділення. І вам все зроблять на пів року забудьте про обонплату, та + 20гб інтернету на місяць. (в мене так було)
-
Я чманію з цих людей... Ото нашо дзвонити людині в телеграм? Навіть якщо я і залишила якусь заявку, чого не пам'ятаю зовсім, нашо ото телефонувати. Чого не можна написати в чат?. Навіть не збентежило людину, що номер в мене Канадський стоїть і скоріш за все зараз ніч
-
якщо це рент...бажано запитати у джанітора..чи в лендлорда... це їх відповідальність...)
-
Ну воно якось так і виходить. М'ясо риба ікра на складі оптовому найвигідніші. Торти найкращі в Adonis, там ще чай норм і ще є кілька приколів бомбових. А так недалеко від мене super c є, якщо там акція якась то чому б ні чи просто щось скінчилось. Але Костко це місце # 1.
-
В Костко велика проблема - шо чеки високі, бо все треба)) Ось нещодавно. Обожнюю салат з тунцем і кукурудзою від Ріо. Звичайна ціна всюди 4,6-4,9 за банку. Дочекалася поки буде по 3 в Максі (нечувана знижка!) - пішла спеціально, купила. Поїхала в костко - 12,35 за 4 банки. Тобто по ті ж самі 3 долари, але без танців з бубнами і очікуванням акції. А буває на нього і акція в костко по 9 доларів))) так що.. все відносно.
-
У нас зазвичай небагато вільного часу тож дуже спокусливо раз на тиждень заїхати скупитися і забути про походи до крамниць. Час теж гроші. Я знаю що в Костко за рахунок великих кількостей я отримаю непогану ціну, а ще еконмлю на бензині який теж не дешевий.
-
Чую сусідів зверху,весь час,щось совають і як ходять.А ще у мене квартира прям біля входу,чую кожного разу,як відчиняються двері,працює ліфт,коли ідуть коридором,наче у тебе в квартирі.Але уже звикли.
-
Я до речі колись рахувала спеціально. Лохина наче дорога. Але дивишся по акції в волмарті - коробочка набагато менша. Починаєш перераховувати на кілограм - виходить майже та ж сама ціна як у костко не по акції)) а ще в костко буде та ж полуниця одна в одну - а в інших перебираю як правило і частину викидаю(( Але взагалі все треба завжди порівнювати і рахувати. Я вже знаю що виноград якщо по акції - дешевший в Метро, Іжа, Максі - ніж в костко, а смак такий самий. То чого переплачувати?)) А ще люблю всілякі фрутері) там можна вибрати з більшої кількості сортів. Але теж треба дивитися.)