Український Монреаль
-
Та я не претендую кажу ж)) мені цікаво
-
Ой, мені здається навряд, але спробувати можна, поїдьте в червоний хрест, поясніть ситуацію
-
Я більше місяця тому 😄 і не в готелі вже. Мені просто цікаво
-
А, ну тоді таки гріх так))
-
2 тижні максимум, якщо не помиляюсь, але нам щось таке казали, що якщо, наприклад, у нас 12 числа виселення, а на 17-18 підписана умова про зйом квартири чи кімнати, то, показавши їм цей договір, є можливість, що до 17-18 ще подовжать
-
Дивлячись коли ви приїхали
-
А готелі ще подовжують?
-
Схема діє. При йшов новий ворк перміт на три роки...
-
Доброго дня! Шукаю квартиру на зараз 2-3 кімнатну (родина 2 дорослих, 2 дітей і кіт) у Brossard, la praipie, Longueuil бюджет до 2000$. Буду вдячна за пропозиції🙏
-
Она имеет право на работу??
-
Все норм.
-
Аккаунт на fiverr є? 2д ілюстратора шукаю для маленьких проєктів
-
Є в ворнер бразерс бачив набирали. І в цілому кіно компаніях. Але там більше розробка театралтних оьладунків я думаю
-
привіт, підкажіть будь ласка якщо у бабусі в перміті стоїть там де роботодавець у неї стоїть будь-який а у нас відкрито а там де написано відкритий ворк перміт у неї стоїть просто Україна 2022.що це означає???
-
За стіни не скажу. Є багато геймдеву і там треба ілюстратори
-
чи може вона працювати?
-
Ділюся лінком про ще одну ярмарку вакансій, про яку дізналася від нашої чудової вчительки французької після того як вона дізналась що я сьогодні йду з такою ціллю в аеропорт. Як я зрозуміла з того що прочитала, дуже багато варіантів в різних сферах ecarrieres.com/fr/evenements/salon-emploi/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIz7X0npq6hQMVjkhHAR3zlgtcEAMYASAAEgK7WPD_BwE
-
Там багато заказів, я раніше на апворк наймав людей. Зараз думаю зпробувати фівер
-
Не пам'ятаю чи є, як щось, можу сьогодні зареєструватися
-
так
29 Jan 2023, 07:13
188798/236412
about 2 hours ago