Український Монреаль
-
а де саме той офіс Червоного Хреста?
-
порадьте, будь ласка, чи можуть виникнути проблеми, якщо я просто не заберу картку?
-
Панство, чи є можливість висилати замовлену у банку (RBC) картку до Торонто? Вже 10 днів чекаю на картку, а сплачений РедКросом отель спливає сьогодні. У банку мій менеджер поки не знімає слухавку. Що робити - незрозуміло, бо їхати до Торонто потрібно оскільки в WP поставили обмеження на Онтаріо
-
В опен ворк перміті не і нує обмежень на Онтаріо якщо що😂
-
зверніться до відділення rbc по новому місці жительства. скажете, що так і не отримали картку по передньому адресу. дайте нову адресу і вам відправить нову карту за новою адресою. Ви можете сьогодні підійти у відділенні банку і адміністраторка на входi видасть за п'ять хвилин вам тимчасову карту за 5 доларів. яка перестане діяти, як тільки ви отримаєте постійну. з тимчасової картою ви можете робити такі ж операції, як i з постійною.
-
а у мене отак от
-
у мене вказаний Квебек. це означає, що я не можу працювати в іншій провінції?
-
Доброго дня!! Підкажіть, будь ласка, перевірених фахівців з організації подорожей на Ніагарський водоспад чи інші напрямки.
-
Вітаю🙌 Підкажіть, чи є в цьому чаті прихильники соціальних танців (бачата, бразильський зук)?
-
‼️Зустріч для новоприбулих з HR-менеджером.‼️ ✅Дізнайся, як з успіхом проходити співбесіди! Та отримати більш оплачувану роботу! 😔Ми знаємо, як вам складно знаходитися в нових умовах існування. Канада не буде чекати поки ви вивчите досконало мову або зрозумієте місцевий мінталітет. Вам необхідно орієнтуватися швидко вже тут і зараз. 🩵💛Щоб підтримати вас, та допомогти швидше зрозуміти місцеві правила, ми знайшли практикуючого спеціаліста по Підбору персоналу (HR-менеджера), котра залюбки погодилася поділитися своїм досвідом у роботі з місцевими. ✅Вона знає як потрібно проходити співбесіди ✅Як підготуватися до співбесіди ✅Що робити, коли мова не ідеальна ✅Як подати себе ✅Що говорити коли немає досвіду роботи ✅Які питання задає HR-менеджер ✅Як відповідати на запитання Та багато іншого що вас цікавить та лякає. ✨На цій зустрічі ви зможете задавати запитання. Чим більше питань- тим краще! Адже прояснення допоможе вам: 👌Менше стресувати 👌Краще розуміти чого від вас хочуть місцеві роботодавці 👌Ліпше підготуватися до співбесіди 👌Швидше знайти роботу 👌Знайти більш оплачувану роботу 👌Адаптуватися до місцевого менталітету та інше. ➕Також на зустрічі ви познайомитеся з іншими українцями🇺🇦. Можливо, Знайдете друзів або однодумців.🤗 🙆♀️Ще 1 приємний бонус для вас: На нашій зустрічі буде присутній Практикуючий психолог👩💻. У вас буде чудова нагода звернутися до неї за БЕЗКОШТОВНОЮ підтримкою з запитами стосовно адаптації у новій країні, стресу, емоційного виснаження, апатії тощо. 🫖☕️Під час зустрічі ми пригостимо вас смачною кавою або чаєм на вибір. Не втрачай нагоди розширити своє коло знайомих! Ми чекаємо на тебе 🫶 🗓️Коли: 20 квітня о 13.00 (Тривалість ~2 години) 📍Де: ресторан «10 assiettes» 💲Ціна: 35$ —— 📥Запис у особисті за посиланням: 📞 Telegram: @kartavykh_alina 📱 Instagram: @hot_events_mtl
-
Кізомба
-
Хто хоче 25 дол при регістрації Fizz - VWE2A - це код при регістрації.
-
Надати копії