Український Монреаль
-
Дякую. Звичайно вдалося, бо я навіть не зможу заснути з грязним посудом вдома. Трохи відмічаю, бажаєте приєднатися?
-
Обіцяю собі що вивчу, як пообіцяв що кину палити і кинув
-
Вам прийшли старі дати?
-
Просто правда всі кажуть лотерея, а коли починаєш детально питати, то ніхто не знає хто що вказував. Там дійсно можуть бути по різному заповнені заявки, але лотерею не виключаю 🤣🤣🤣
-
Супровідний лист обовʼязковий?🤔
-
Так глибоко не занурювалася в її кейс.нові дати,думаю, просила. Плюс три роки від кінця.
-
А що вона вказувала в заявці ? Які дати просила? Чи був супровідний лист?
-
Я ще чекаю відповіді, моїй подрузі прийшли старі..
-
Та це більше як лотерея схоже було
-
Я ще чекаю 🙈. Але я вже вчу французьку, так що не шарою єдиною 🤣🤣
-
В мене не було супровідного листа, я дуже нервувала Але мені теж продовжили
-
Цікаво, а Ви додавали той супровідний лист?)
-
Звісно ні, але я подумала що не завадить, коли щось просиш де від людини що читає тисячі таких аналогічних заявок це залежить 🤣
-
Та була заява імміграцийних адвокатів, що це так і було..що, по хорошому, підстав для подовження не було. Але тим,у кого був, наприклад, закінчився паспорт і вони робили новий, подовжили перміти. І також писали,що якщо ШІ розглядав заявку також могли подовжити, бо той ШІ не такий вже й розумний
-
Всеодно думаю захочете пошвидше вже здати екзамен і здихатись того тягаря
-
Я вчу французьку вже більше року, але в нас якась не дуже толкова вчителька зараз в нас 🫣 Ото думала, як не продовжать то кидаю всі сили на франсе, щоб здати до листопада А тепер боюсь що розслаблюсь знову 😂
-
Нічого не додавав
-
Ех то б такий тягар з плеч впав 😂
-
Ну адвокати сказали свою трактовку(не факт що правильну). Практика показує що для більшості у гаврнменту трактовка інша.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка.. хтось викликав швидку тут? Як це відбувається? Чи легше / дешевше доповзти до urgance? Дякую! ( можна в приватні написати)
29 Jan 2023, 07:13
189302/236119
14 minutes ago