Український Монреаль
-
Відповів вам в особисті
-
Про яку якість викладання йде мова якщо у класі 20+ людей, а поговорити вам пропонують один з одним, а це 95% мексиканці які не вимовляють - не чують половину звуків? люди сидять на фултайм на жопі по 7 годин, а потім ще щоб здати екзамени вимушені довчатись у дома і однаково сидять на курсах по півтора роки знайдіть чат tcf/tef, там люди пишуть що самі вивчають за 9 міс франсе то щоб з голоду не вмерти поки роботу шукаєш
-
Телефонуйте 811
-
сімки chatr продають у Jean Coutu??? 29 баксів 30 гіг та 1 міс на шару, зараз пропонують і сімка сама 10 баксів
-
Та сама ситуація в мене зараз, таким способом хер коли заговориш
-
Ааа це нормально для нюво 3.
-
У мене парт тайм 3 мабуть
-
Це яке нюво у вас?
-
А у нас завжди speak dating коли ми встаємо і задаємо питання один одному про погоду 😔
-
Мені б хотілось аби мене викладач слухав та поправляв
-
Так мені також не подобається те що мексиканці часто говорять 50 на 50 франц і іспанською і видаються дуже розумними. Я не розумію що взагалі кажуть мексиканці і як я маю навчатись мові у спільному даалозі з ними?🤷🏼♀️
-
Франсізасьон від МІФІ - це не мовні курси. Це адаптаційний курс, спрямований на те, щоб допомогти іммігрантам функціонувати в Квебеку французькою мовою. Це інформація від професорів МІФІ. Саме тому їхня методика зовсім інша. Мета - навчити говорити й розуміти в основних життєво важливих ситуаціях. Як на мене, то саме з цією функцією вони справляються супер. Принаймні я прийшла в кінці серпня абсолютно нульова в університет де Шербрук, а зараз почуваюся дуже функціональною, можу порозумітися в нескладних ситуаціях, можу сформулювати питання, відповісти на питання тощо. І це треба розуміти, щоб витрачати енергію на навчання, а не обурення і негатив 😊
-
(438) 405-2712 Ось,будь ласка ) . Наші українці , дуже приємні.Теж декілька днів шукали
-
Так само півтора роки, при тому що раз повторював 4 і два рази 5 рівень, ще й ті хто вже закінчив 8 рівень. Здебільшого на тих курсах добре балакають ті хто вже років 5 живуть в Монреалі або одруженні за мароканців тощо, вони на курси записалися мабуть заради стипендії.
-
Ото ж бо й воно що все залежить від викладача.
-
Я закінчую 3-й курс на університеті де Шербрук, рівень 5-6. Я задоволена дуже, бачу результат і прогрес. І це при тому, що вдома не маю часу додатково працювати, лише на заняттях. Хоча викладачі всюди різні, а багато залежить саме від викладача. Моїй групі досі щастило. Сподіваюся, що останній 4-й курс теж пощастить 😊
-
в маленькій школі CLAM
-
Це де?
-
Не знаю як у вас там в Універі викладають, але на моїх курсах за півтора роки з ким я починав, забалакали нормально лише ті хто вчиться парт тайм і працюють з французами і вони самі кажуть, що більше навичок в спілкуванні вони здобули на роботі
-
мені з викладачем теж пощастило + зараз на 6-7 рівні (парт тайм) в нас в групі тільки 8 людей, то говоримо багато
29 Jan 2023, 07:13
189353/239164
3 minutes ago