Український Монреаль
-
Як варіант, можна знайти хлопця-фотографа))))
-
Поки що так 😊
-
Всі вони фотографи, а потім нема ноги чи пів голови на фотках 😂
-
ну, у мене дедлайн 15 травня 😅 Є сенс трошки потягнути?
-
Перейти можна зберігши номер. З приводу трафіка - якщо реально був переюз то це нормально. У всіх конячі чарджи за переюз
-
Бісова продавщиця мене трошки нає... сказала, що при закінченні оплаченого трафіку в мене дуже впаде швидкість передачі данних. Ні про які доплати без мого побажання мови не йшло. Але що вже казати. Черговий урок: всі продавці пи-ть. Треба уважно читати контракт.
-
Хто не спить, дивіться
-
Видно північне сяйво прямо зараз
-
Причини трохи інші. Я б сказав, скоріше тому, що на заході давно вже помітили, спочатку натякали, а потім багато разів казали прямим текстом, що таким методами - вимагати все, ігноруючи рекомендації партнерів щодо змін в державному управлінні, компромісу досягти буде неможливо. Але ж Остапа панєсло: людина року.. брутальна борода, високопарні слова, демонстративно затаскана зелена сорочка на зустрічах з президентами, прем'єрами, королями.. Але це лірика.. Так от різниця між Ізраїлем і Україною в тому, що при всіх політичних суперечках і при будь-яких лідерах вони будували державу та посилювали армію, включаючи величезні інвестиції в її спроможність. Тому що ті інвестиції вкладались в пріоритетні напрямки, а не популістичні. Балістика, яку вчора було збито практично повністю, збивали екзоатмосферними гіперзвуковими протибалістичними ракетами Arrow 3. Погугліть, що це.. власна розробка Ізраїлю за останні роки.. А інвестиції там які є саме тому, що в Ізраїлі верховенство права й економічна свобода. Вони не розставляли на хлібних місцях абсолютно некомпетентних, але своїх. За останні 5 років в Україні знищено інститут держави.. якщо хтось розуміє, про що я.. ніякої реакції на громадські запити, Державу за кордоном представляють не ті, хто вчився цьому професійно багато років, а Вєнєдіктова, Таран та майстри мінєту. Вони будуть відстоювати інтереси України? Можна не відповідати. Тому що ізраїльтяни чітко зробили свій геополітичний вибір, і кожен точно знає, що чекає його особисто та його дітей у разі поразки. Їм не було POHUI. В ізраїльській політиці теж іноді звучало "зійтися посередині" й "просто припинити стріляти", але жодного разу не було "какая разніца". Голокост їх навчив, ілюзій не залишилося. Голодомор і розстріляне Відродження нас не навчили. Якось так..
-
В Америці більше євреїв ніж в Ізраїлі. І вони сидять від Манхеттену до Конгресу, від Гарварду до Голівуду. Там таке лоббі😆 нам таке не снилося.
-
Ага це «лоббі» з ультралівими поглядами ще іноді виходило за палестину помітингувати. Не всі євреї в сша проізраїльскі якщо що.
-
Ті хто в лоббі на вулиці не ходили)) вони ходять по кабінетах на Капітолійському холмі.
-
Не ідеалізуй. При всій моїй повазі до Ізраїлю їх какаяразніца стосується іноді зовнішньої політики. Після жовтня вони всеодно були в відносно нормальних відносинах з оркостаном, при тому що русня як міеімум отримала дивіденти з нападу, а як максимум могла готувати декого з нападників.